SPORTURI  »  TENIS  »  NEW HAVEN

Surpriză uriașă produsă de Ana Bogdan la New Haven! A eliminat favorita a cincea

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 21 august 2017 19:23

Ana Bogdan (127 WTA) a produs surpriza zilei la turneul WTA de la New Haven și a eliminat-o în primul tur pe favorita a cincea de la Connecticut, Elena Vesnina (18 WTA).

Românca s-a impus în două seturi, 7-5, 7-5, după două ore de joc și un al doilea act care a durat aproximativ o oră și un sfert. Cele două jucătoare s-au aflat la a doua confruntare din acest an, după ce în primul meci jucat la Australian Open rusoica a câștigat cu 7-5, 6-2.

Venită din calificări, Ana Bogdan va juca în optimile de finală contra învingătoarei dintre Lesia Tsurenko (30 WTA) și Kirsten Flipkens (76 WTA). Prin calificarea în optimile de finală, Ana Bogdan și-a asigurat un premiu de 10.690 de dolari și 55 de puncte WTA.

Ana Bogdan este singura româncă de pe tabloul principal de simplu de la New Haven, în timp ce în proba de dublu, perechea formată din Monica Niculescu și Sania Mirza este cap de serie numărul 1.

Principala favorită în proba de simplu a ultimului turneu organizat înainte de US Open este poloneza Agnieszka Radwanska (10 WTA).

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
mutu57
mutu57  •  23 August 2017, 21:05

Flipkens este mai buna si azi s-a vazut asta. Totusi, la un moment dat, datorita erorilor lui Flipkens - si a rabdarii lui Bogdan - s-a ajuns la 6-5 pentru Ana. Moment in care antrenorul Anei a venit pe teren, si i-a dat o groaza de "sfaturi" care mai mult au incurcat-o, si dupa aceea a pierdut cam 80% din punctele jucate. Sa fiu iertat ca nu sunt cunoscator, dar sfaturile "maestului" se cam bateau in cap cu ce vedeam si cu ce spunea comentatoarea ESPN (Si asa nu face multi bani din turneele astea; daca trebuie sa plateasca si antrenorul ...Pacat!)

anne1970_ar
anne1970_ar  •  23 August 2017, 19:24

Stilul romanes: cu Vesnina a fost vultur, iar azi in loc sa confirme a devenit penibila. PENIBILA

10209626836213605
Aurelia Sirbu  •  22 August 2017, 04:47

Ce atita venin, ce atitea riuri de ura varsate impotriva Simonei? Fiecare om are zile mai bune si zile mai proaste; nu cred ca-i e usor cuiva (mai ales unuia aflat mereu sub lumina reflectoarelor) sa fie tinta merelor stricate si a oualor clocite. Cred, insa, ca mesajele reflecta perfect caracterul autorilor. Halep nu e singura cu o evolutie oscilanta - uitati-va la Kerber, la Kvitova, ce sa mai zicem de Radwanska si chiaaaar deeee faaaaimoaaaasaaaa Sharapova? Daca are cineva curiozitatea sau macar onestitatea de a face un bilant al ultimilor patru ani, cred ca Simona e singura care-i tine companie Serenei in top 5. Ah, si sa nu uit, unde e cometa Bencic??? Sau Bouchard? Etc. Halal comportament de adulti (ma rog) educati. :(

Vezi toate comentariile (14)
Comentează