SPORTURI  »  TENIS  »  ATP PARIS

Surprize uriașe în Mastersul de la Paris: 4 semifinaliști neașteptați + Un american poate ajunge la Turneul Campionilor

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 04 noiembrie 2017 09:08

Turneul ATP de la Paris, ultimul Masters al anului, va avea parte de un câștigător cu totul surprinzător, turneul rămânând vineri și fără ultimii trei capi de serie importanți rămași în circuit, Rafael Nadal, Marin Cilici și Juan Martin del Potro. 

Liderul Rafael Nadal s-a retras din turneu din cauza unei accidentări, permițându-i sârbului Filip Krajinovici (77 ATP) să atingă prima semifinală din carieră la un turneu important. 

Sârbul îl va întâlni în semifinale pe americanul John Isner (14 ATP), care l-a învins în sferturi pe Juan Martin del Potro după un meci superb. 

În cealaltă semifinală se vor întâlni americanul Jack Sock (22 ATP) și marea surpriză a turneului, francezul Julien Benneteau (83 ATP), cel care, la 35 de ani, se află la una dintre cele mai consistente evoluții din întreaga carieră. 

Cei doi americani se luptă pentru ultimul loc care asigură prezența la Turneul Campionilor. Doar victoria finală de la Paris îi poate califica pe unul dintre Isner și Sock la Londra.

Program semifinale Paris

15:00 Filip Krajinovici - John Isner
16:30 Julien Benneteau - Jack Sock
*Partidele vor fi în direct la TV Digi Sport 3

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1618933641738628
John Johnsondelabrad  •  04 Noiembrie 2017, 12:19

Anonimul (de ce?) autor ne spune: "turneul rămânând vineri și fără ultimii doi capi de serie importanți rămași în circuit, Rafael Nadal, Marin Cilici și Juan Martin del Potro" Asta-i un fel de "Cei 4 evanghelisti au fost 3 ...". A naibii aritmetica!

adi_stelistul
adi_stelistul  •  04 Noiembrie 2017, 11:15
Postat de cpt.ahab pe 04 Noiembrie 2017, 11:07

A ajuns si ATP-ul ca WTA-ul, de ajung Sock sau Isner la Turneul campionilor!

A ajuns tenisul astfel. Pentru ca Isner l-a batut pe del Potro in lupta directa. Din pacate un tunar rudimentar ca Isner e mai bun decat un jucator ca del Potro. Asta e. Sigur ca fara absentele lui Djokovic, Murray si Wawrinka nu se ajungea aici, dar totusi speram sa il vad pe argentinian la Londra, nu pe Isner.

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Noiembrie 2017, 11:07

A ajuns si ATP-ul ca WTA-ul, de ajung Sock sau Isner la Turneul campionilor!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează