SPORTURI  »  TENIS  »  ROLAND GARROS

Susţinută şi de "Scorpionii negri" » Românii de acasă şi de peste hotare sînt alături de Simona Halep

Articol de - Publicat sambata, 07 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 06 iunie 2014 22:11

Trupele româneşti din Afganistan i-au transmis un mesaj special finalistei de la Paris, la fel şi ministrul Gabriela Szabo, care a compus o scrisoare.

Simona Halep va avea alături de ea azi, cînd va juca finala de la Paris cu Maria Şarapova, milioane de români. Pe cei de acasă, dar şi pe cei de pretutindeni. Pînă şi cei 1.200 de soldaţi detaşaţi pe frontul de război din Afganistan şi-au făcut ieri timp şi au transmis prin intermediul Ministerului Apărării Naţionale un mesaj special pentru finalistă.

"Scorpionii Negri", trupele de elită ale României, au făcut o fotografie de grup şi au scris pe două bannere următorul mesaj: "Din Afganistan: Victorie Simona! Scorpionii Negri se mîndresc cu rezultatele de excepţie ale Simonei Halep şi sînt alături de campioana noastră în finala de la Roland Garros".

Szabo: "Luptă pentru tine!"
Un alt gest inedit l-a făcut ieri şi ministrul tineretului şi sportului, Gabriela Szabo. Fosta atletă, campioană olimpică şi mondială, a compus o scrisoare pentru jucătoarea de tenis: "Dragă Simona", începe epistola, "Mă uitam zilele acestea la energia debordantă pe care o aveai pe teren, la determinarea şi tenacitatea care nu ţi-au părăsit jocul nici o secundă şi la concentrarea pe care ai avut-o în faţa unor asemenea adversare.

Sportul de performanţă cere sacrificii enorme pe care numai cei care vor să cucerească gloria mapamondului le pot înţelege şi suporta... Vreau să ştii că îţi sînt alături cu toată inima, o Românie întreagă zîmbeşte zilele acestea, mai mult decît de obicei, datorită ţie. Şi mai vreau să ştii un lucru: ai scris istorie, iar noi ţi-am făcut statuie - una construită din respect, admiraţie, apreciere şi multă dragoste. ...

Simona, în meciul care te aşteaptă îţi trimitem cele mai bune gînduri, îţi dorim concentrare fără cusur şi vreau să ai în minte un singur gînd: lupţi pentru tine, lupţi pentru că îţi place tenisul şi pentru că meriţi victoria! Nouă ne-ai demonstrat oricum că eşti o învingătoare! Mult succes, campioano! Te îmbrăţişez cu drag!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close