SPORTURI  »  TENIS  »  ATP

Tatăl lui Novak Djokovic nu se poate abține! Încă o ieșire tăioasă la adresa lui Roger Federer: „Mi-a atacat fiul. A știut că cineva va ajunge mai mare decât el”

Djokovic îl conduce pe Federer cu 27-23 în raportul meciurilor directe. FOTO: Guliver/Gety Images
Djokovic îl conduce pe Federer cu 27-23 în raportul meciurilor directe. FOTO: Guliver/Gety Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 aprilie 2021 10:52 / Actualizat duminica, 04 aprilie 2021 11:10

Srdjan Djokovic, tatăl liderului mondial Novak Djokovic, a continuat seria atacurilor la adresa rivalilor fiului său. Acesta l-a luat în colimator pe Roger Federer, căruia îi reproșează modul în care l-a tratat pe Nole în urmă cu mai mulți ani. 

Srdjan susține că Federer s-a temut de Novak Djokovic încă de la începutul carierei sârbului și că ar fi făcut tot ce-i stă în putință pentru a-l destabiliza pe Djokovic: 

„Cu 15 ani în urmă, Federer mi-a atacat fiul, când Novak avea doar 18-19 ani. A știut că cineva va veni din urmă și va deveni mai bun decât el. Am spus că a fost un mare campion, cel mai bun la acea vreme, dar, deși e un mare campion, nu e o persoană la fel de bună”, a afirmat Srdjan Djokovic, potrivit Essentially Sports.

27-23e raportul meciurilor directe dintre Djokovic și Federer, sârbul fiind în avantaj

Lui Novak îi mai lipsesc două turnee de Grand Slam pe care le va câștiga în acest an, dar și un titlu olimpic. El poate pierde un meci nu pentru că adversarul său e mai bun, ci pentru că el poate îi permite prin jocul său - Srdjan Djokovic

Srdjan Djokovic: „Novak vine din Serbia și a fost trimis de Dumnezeu”

Imediat după titlul cucerit de Novak Djokovic la Australian Open, tatăl jucătorului sârb a oferit alte declarații de impact: 

„Trebuie toți să înțeleagă că nimeni nu-l poate opri. Cei care au încercat asta doar și-au prelungit agonia. Agonia asta e prezentă de zece ani și doar și-au prelungit-o pentru încă un an, în loc să recunoască cine e cel mai bun. Novak este cel mai bun din lume și ar trebui pur și simplu să accepte toți asta. Novak e incomparabil. Este un lucru garantat deja, vine din Serbia și a fost trimis de Dumnezeu. Știu că pentru unii e greu de acceptat, dar în final asta vor trebui să facă”.

VIDEO Sever Dron, dezamăgit de Novak Djokovic: „N-o să ajungă niciodată la nivelul lui Federer sau Nadal”

Citește și alte știri din tenis:

EXCLUSIV VIDEO Un fost finalist de la Australian Open l-a dezamăgit crunt pe Victor Hănescu: „Nu a schițat niciun gest, a întors capul!”

Telenovelă cu final surprinzător: decizia luată de Elina Svitolina și Gael Monfils, la nici două luni după ce s-au despărțit

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează