SPORTURI  »  TENIS  »  FINALA DE LA WASHINGTON

Tecău/Lindstedt - Llodra/Zimonjici 0-0

Perechea Tecău/Lindstedt joacă în finala la Washington
Perechea Tecău/Lindstedt joacă în finala la Washington

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2011 00:00 / Actualizat duminica, 07 august 2011 19:51

Perechea Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia) s-a calificat în finala probei de dublu din cadrul turneului de la Washington, dotat cu premii în valoare totală de 1.166.400 de dolari, informează site-ul atpworldtour.com.

Tecău şi Lindstedt au beneficiat în semifinale de neprezentarea perechii Tommy Haas/Radek Stepanek (Germania/Cehia) şi vor juca în finală, cu începere de la ora 19.00, cu perechea Nenad Zimonjici/Michael Llodra (Serbia/Franţa), cap de serie numărul 3.

Pentru accederea în finală, perechea româno-suedeză va primi un cec în valoare totală de 35.800 de dolari şi 300 de puncte ATP, conform Mediafax.

GSP.RO vă ţine la curent cu evoluţia scorului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează