SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA BRISBANE

Tecău şi Lindstedt au abandonat în ultimul act de la Brisbane » Finală cu dureri

Articol de - Publicat luni, 10 ianuarie 2011 00:00

Horia Tecău şi Robert Lindstedt s-au retras din ultimul act al turneului de la Brisbane din cauza unor probleme medicale ale suedezului.

Semi finala de la Brisbane a lăsat urme adînci în gamba lui Robert Lindstedt, partenerul lui Horia Tecău. La 2-1 în supertie-break-ul cu Alexander Peya şi Phillip Petzchner, suedezul a fost nevoit să solicite intervenţia medicului. "Se pare că e o ruptură", spunea imediat după meci Lindstedt. Chiar dacă accidentarea era serioasă, Robert a intrat ieri pe teren cu gîndul la al cincilea titlu pe care l-ar putea cîştiga alături de Horia Tecău. A rezistat doar un set, pe care dublul româno-suedez l-a pierdut în faţa cuplul australiano-ceh Paul Hanley/Lukas Dlouhy cu 4-6.

"Am avut unele probleme la început pentru că-l vedeam pe Robert că se chinuie să joace această partidă. Uneori, din punct de vedere mental, acest lucru îşi poate influenţa negativ jocul. Pînă la urmă, am reuşit să ne concentrăm şi să cîştigăm primul set", a spus Paul Hanley.

Aflaţi la a şasea finală pe care o dispută împreună, Lindstedt şi Tecău au primit pentru atingerea ultimului act la Brisbane 12.300 de dolari.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bdgeorge
bdgeorge  •  10 Ianuarie 2011, 01:34

sper sa se refaca pina la Australian Open. daca sunt 100% sanatosi vor face o performanta mare acolo.Multa bafta baieti

Vezi toate comentariile (1)
Comentează