SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Tecău şi Lindstedt continuă cursa spre o nouă finală! S-au calificat în optimi la US Open!

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 septembrie 2010 00:00

Chiar dacă meciul din turul doi a fost întrerupt din cauza ploii, Horia Tecău şi Robert Lindstedt (România/Suedia) s-au calificat în optimile de finală de la US Open.

 

Finaliştii de la Wimbledon, favoriţi treisprezece, nu au avut nici o problemă în faţa perechii italiene Daniele Bracciali/Potito Starace, impunîndu-se cu 6-3, 6-4. În următorul tur, Tecău şi Lindstedt vor juca împotriva cîştigătorilor din partida Eduardo Schwank/Horacio Zabellos (Argentina/Argentina) şi Mahesh Bhupathi/Max Mirnyi (India/Belarus), cap de serie numărul patru.

În turul doi pe tabloul de dublu masculin se află şi Victor Hănescu. Românul, împreună cu sud-africanul Kevin Anderson vor juca împotriva cuplului Florian Mayer/Rogier Wassen (Germania/Olanda).

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (5)
teleghidat
teleghidat  •  05 Septembrie 2010, 23:47

bafta!tecau te vreau in optimi la open si la simplu

teo2605
teo2605  •  04 Septembrie 2010, 21:06

Vor juca împotriva cuplului Eduardo Schwank/Horacio Zabellos (Argentina/Argentina). Argentinienii i-au ajutat. Mult succes!

medjdanny
medjdanny  •  04 Septembrie 2010, 08:00

Bravooo Tecau ... sa treceti de indian si semifinala e a voastra , va fi greu akolo cu Nestor si Zimonjic ... baftaaa multaaa!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează