SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Tecău şi Lindstedt s-au calificat în semifinale, dar suedezul a păţit-o rău » "Sînt ca un Ştrumf. New balls, please!" :)

Horia Tecău și Robert Lindstedt visează la trofeu. FOTO Gulliver/Getty Images
Horia Tecău și Robert Lindstedt visează la trofeu. FOTO Gulliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 ianuarie 2012 09:58

Suedezul a scris pe blog că dacă acesta ar fi preţul pe care trebuie să-l plătească pentru a ajunge cel puţin în semifinale, atunci s-ar lăsa lovit la testicule în fiecare zi, făcînd referire la incidentul din meciul din turul 3


Horia Tecău şi Robert Lindstedt au parte de mult soare la Melbourne, unul care arde la mijlocul zilei, dar care pînă acum le-a fost prielnic. Ieri, la 35 de grade, ei au cîştigat al patrulea meci de la Australian Open şi s-au calificat în semifinale, după ce au trecut de perechea americană Scott Lipsky/ Rajeev Ram cu 6-4, 6-4, într-un meci în care totul a mers perfect. "Amîndoi am jucat bine în acelaşi timp, lucru care nu ni se întîmplă prea des. Unul dintre lucrurile noastre tari, ca echipă, este că atunci cînd unul nu joacă bine, celălalt reuşeşte să ridice nivelul şi îl face şi pe partener să joace bine. Am evoluat împotriva unei perechi care este greu de bătut", a scris Robert Lindstedt pe blogul său.

Suedezul a mai scris şi că Horia a evoluat senzaţional şi că a făcut cel mai bun meci al său din campania australiană. Anul acesta cei doi şi-au propus lucruri mari. "Ideea este să cîştigăm un turneu de Masters sau unul de Mare Şlem. De aceea sîntem aici", a spus Horia într-un interviu pentru site-ul ATP. Într-o oră şi 16 minute, atît cît a durat meciul din sferturi, Robert şi Horia nu şi-au pierdut niciodată serviciul şi i-au dominat pe adversari. Lucrurile încep să se complice de acum încolo, mai ales că dau peste liderii mondiali, Mike şi Bob Bryan, în faţa cărora nu au nici o victorie, cei doi americani învingîndu-i în 2011 atît în finala de la Wimbledon, cît şi la Turneul Campionilor.

Suferinţele lui Robert
La meciul de ieri, Robert a părut că a trecut de incidentul din meciul din optimile de finală, cînd Joao Souza l-a lovit cu mingea în zona sensibilă a bărbaţilor. Suedezul, deşi s-a panicat pe moment, apoi a rîs de incident, i-a spus arbitrului că fizioterapeutul nu a vrut să-i facă masaj. Mai tîrziu, a scris pe blog că are penisul atît de albastru încît se apropie de culoarea unui ştrumf. Robert încă e marcat de această exprienţă, iar după meciul din sferturi a scris pe blog că s-ar lăsa lovit în zona sensibilă de o minge în fiecare zi, dacă acesta este preţul pe care trebuie să-l plătească pentru a ajunge cel puţin în semifinale în turneele de Mare Şlem. El a fost amuzat de faptul că a apărut la ştiri în Australia. "Dar nu a fost pentru tenisul pe care-l joc, ci pentru incidentul petrecut. Mă bucur că pentru o zi am avut cel mai celebru penis din Australia", a glumit el. Printre zîmbete şi dureri, Horia şi Robert mai au doi paşi pînă la trofeu.

În "sferturi" la mixt
Horia Tecău merge mai departe şi la dublu mixt. Tot ieri, perechea formată din Tecău şi Bethanie Mattek-Sands s-a calificat în sferturi de finală, după ce a trecut de Iaroslava Şvedova/Andy Ram (Kazahstan/Israel) cu 6-4, 7-6 (2). Cap de serie numărul 8, cuplul româno-american se va lupta pentru un loc în semifinale cu învingătorii din meciul Abigail Spears/Mariusz Fyrstenberg (SUA/Polonia)-Jarmila Gajdosova/Bruno Soares (Australia/Brazilia).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
pancone84
pancone84  •  25 Ianuarie 2012, 11:45

Felicitari lui Horia, care ne face mandri. Intr-adevar, aceasta "carpeta" care spune ca ii pasa de sport nu o demonstreaza. Performanta e premiata cu o mica stire in acest ziar. Probabil ca se considera ca daca nu se comenteaza o stire, cu injuraturi si behaituri de la inculti si agramati, nu merita a fi pe prima pagina.

red77
red77  •  25 Ianuarie 2012, 07:09

sper sa spargeti odata gheata cu bryani . probabil in finala vor fi mirnyi/nestor . dar si daca castigati australian open tot nu o sa fiti in prima plan. gsp traieste si lucreaza pt gigi

sorin1989
sorin1989  •  25 Ianuarie 2012, 01:27

Dupa meciurile lui Bute si dupa Mondialul din 94 (cand e adevarat ca mai mult stateam treaz datorita zarvei din casa si nu pentru ca intelegeam eu exact ceea ce se intampla) au mai aparut niste sportivi pentru care stau treaz pana noaptea tarziu pentru a le urmarii VICTORIILE . Si pentru care urlu prin casa la fiecare reusita. FELICITARI HORIA!!! GRATTIS ROBERT!!! SUCCES in meciul cu Bryan-ii!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează