SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON

Tecău şi Mergea înaintea duelului din semifinale la Wimbledon: "Să cîştigi aici e ca şi cum ai deveni acum numărul 1 în lume"

Articol de - Publicat miercuri, 08 iulie 2015 14:35

Perechea Horia Tecău - Jean Julien Rojer va înfrunta mîine cuplul Florin Mergea - Rohan Bopanna, în semifinalele probei de dublu de la Wimbledon. Organizatorii vor anunţa în această seară ora de disputare a partidei.

În urmă cu două zile, specialistul GSP în tenis, Roxana Fleșeru, singurul ziarist român acreditat la Wimbledon 2015, a stat de vorbă cu cei doi jucători.

Mergea şi Tecău au vorbit despre experienţa de la turneul londonez şi despre triumfurile de la juniori, din 2002 şi 2003.

"Atunci eu şi Florin călătoream împreună, ţin minte că ne antrenam pe un teren de iarbă sintetică, mi-a plăcut mult încă de la început pentru că făceam serviciu-voleu, cîştigam multe puncte cu serviciul, mi s-a potrivit.

Multă lume zice: ce păcat că ai pierdut trei finale, dar eu nu am rămas numai cu asta, ci şi cu meciurile pe care le-am parcurs pînă acolo, partide spectaculoase în care am întors", a spus Tecău pentru Gazetă.

"Mă simt extraordinar aici, mai ales că am cîştigat de trei ori aici. Bopanna, partenerul de dublu, joacă foarte bine pe iarbă, asta e suprafaţa lui favorită, se vede că ne înţelegem bine.

E un sentiment plăcut să revin aici. Să cîştigi Wimbledonul era ca şi cum ai deveni acum numărul unu în lume", a spus Mergea.

Citeşte aici interviurile integrale cu tenismenii români prezenţi la Wimbledon şi impresiile acestora despre turneu

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează