SPORTURI  »  TENIS  »  CALIFICARE

Tecău şi Niculescu, în semifinalele de dublu de la Bastad şi Praga

monica niculescu
monica niculescu

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 iulie 2010 00:00

Monica Niculescu şi Horia Tecău s-au calificat în semifinalele turneelor de dublu de la Praga (Cehia), repsectiv Bastad (Suedia).

 

Monica Niculescu/Agnes Szavay (România/Ungaria) au acces în penultima fază a competiţiei de la Praga, după ce au trecut în sferturi, cu scorul de 6-3, 6-4, de perechea Alize Cornet/Magdalena Rybarikova (Franţa/Slovacia). În faza următoare, Niculescu şi Szavay, favorite numărul trei vor evolua împotriva cuplului Tatiana Poutchek/Ekaterina Dzehalevich (ambele din Belarus).            

Horia Tecău/Robert Lindstedt (România/Suedia) s-au calificat în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Bastad.

Tecău şi Lindstedt, cap de serie numărul doi, au învins, în sferturile de finală, cu scorul de 6-4, 6-2, cuplul polonez Tomasz Bednarek/Mateusz Kowalczyk. Românul şi suedezul vor juca în semifinale cu perechea italiană Daniele Bracciali/Potito Starace, favoriţi patru.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close