SPORTURI  »  TENIS  »  ATP SHANGHAI

Tecău şi Rojer, în semifinale la Shanghai » Pe cine vor întâlni pentru un loc în finală

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 octombrie 2017 18:17

Horia Tecău şi Jean Julien-Rojer, capi de serie numărul 3, s-au calificat în semifinalele Mastersului de la Shanghai, după victoria obţinută în "sferturi" contra perechii Oliver Marach/Mate Pavici, scor 7-6, 6-4.

După un prim set extrem de echilibrat, decis la tie-break (8-6) după 50 de minute de joc, perechea româno-olandeză a avut nevoie de doar jumătate de oră pentru a câştiga actul secund, scor 6-4.

În semifinale, Tecău şi Rojer vor juca împotriva favoriţilor doi, Lukasz Kubot şi Marcelo Melo, care au trecut tot în două seturi de Santiago Gonzalez şi Julio Peralta, 7-6(1), 6-4.

Meciul campionilor de la US Open se va juca sâmbătă dimineaţa, după ora 08:30, fiind al doilea programat pe terenul central, după cel dintre Henri Kontinen/John Peers şi Jamie Murray/Bruno Soares.

Pentru calificarea în semifinale, Tecău şi Rojer vor primi 86.460 de dolari şi 360 de puncte ATP.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează