SPORTURI  »  TENIS  »  INEDIT

FOTO Jucătoarea de tenis care vinde fotografii nud pentru a strânge bani de Grand Slam

Angelina Graovac (19 ani), jucătoare de tenis din Australia, încearcă să își finanțeze cariera printr-o metodă mai puțin ortodoxă. Vinde fotografii nud pe o platformă pentru adulți. +13   FOTO
Angelina Graovac (19 ani), jucătoare de tenis din Australia, încearcă să își finanțeze cariera printr-o metodă mai puțin ortodoxă. Vinde fotografii nud pe o platformă pentru adulți.

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2020 18:19 / Actualizat joi, 31 decembrie 2020 19:08

Angelina Graovac (19 ani), jucătoare de tenis din Australia, încearcă să își finanțeze cariera printr-o metodă mai puțin obișnuită. Vinde fotografii nud pe o platformă pentru adulți.

Angelina Graovac nu vrea să renunțe la visul ei. Vrea o carieră de succes în tenis, iar pentru asta e dispusă să facă sacrificii. Aflată în afara primelor 1000 de jucătoare din lume, sportiva din Australia participă săptămână de săptămână la turnee ITF. Cum cheltuielile cu deplasarea și cu materialele consumabile sunt considerabile, Angelina a găsit o altă sursă de finanțare.

+9 FOTO

Angelina Graovac se dezbracă pentru tenis 

Angelina Graovac și-a deschis cont pe platforma OnlyFans, unde vinde fotografii în ipostaze provocatoare, pentru a-și suplimenta veniturile. Conform News.com, din tenis a strâns doar 3.500 de dolari. Marele ei obiectiv este accederea pe tabloul principal al unui turneu de Grand Slam. 

9 victoriiare Angelina Graovac în cele 37 de meciuri la profesioniști

Sportiva din Australia a primit mai multe critici, cărora le-a răspuns printr-un mesaj postat pe Instagram: „E prea multă negativitate în lume. Fă tot ce poți să nu contribui și tu la asta. Trebuie să fii atât de ocupat încât să nu ai timp pentru a-i critica pe alții”.

Citește și alte știri din tenis: 

FOTO Sexy pe canapea » Camila Giorgi a pozat în lenjerie intimă și a postat imaginile chiar în ziua de Crăciun

Ce a sesizat Garbine Muguruza, după ce s-a antrenat cu Jandarmeria spaniolă: „Am rămas surprinsă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
maddad
maddad  •  01 Ianuarie 2021, 10:49
Postat de iulihenry14 pe 31 Decembrie 2020, 20:01

Bossilor, OnlyFans nu e platforma de adulti. Poti sa vinzi orice poza acolo. Sunt oameni care vand poze cu catei sau pisici. Daca vinde o poza in costum de baie baietilor de la Spiru nu inseamna ca e starleta pronosport.

Gresesti grav. Ca sa fi studiat la Spiru trebuie sa ai Bac-ul. Băieții astia de la GSP nu sunt peste nivelul de patru clase, maximum. Totuși, am invatat ceva inteligent de la fata despre care se vorbește în articol : fii atat de ocupat incat sa nu mai ai timp sa îi critici oe alții. Noi i-am criticat pe cei de la GSP :)

badeadorian
badeadorian  •  31 Decembrie 2020, 20:53

Gesiti mult din dorinta de a face can-can !!! In goana dupa un click transformati orice este posibil in scandal !!! ...Poate anul care vine o sa schimbe ceva din dorinta de senzational din orice lucru normal !!!

iulihenry14
iulihenry14  •  31 Decembrie 2020, 20:01

Bossilor, OnlyFans nu e platforma de adulti. Poti sa vinzi orice poza acolo. Sunt oameni care vand poze cu catei sau pisici. Daca vinde o poza in costum de baie baietilor de la Spiru nu inseamna ca e starleta pronosport.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează