SPORTURI  »  TENIS  »  CORONAVIRUS

Un jucător din Top 40 ATP se antrenează cu permis special

Jan-Lennard Struff în acțiune FOTO Guliver/GettyImages
Jan-Lennard Struff în acțiune FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 13 aprilie 2020 15:05

Germanul Jan-Lennard Struff, 34 ATP, a primit o derogare din partea asociației regionale sportive din landul său pentru a se putea pregăti

Jucătorii de tenis caută soluții pentru a se putea întoarce încet-încet la rutina lor. Jan-Lennard Struff a fost ajutat și de autoritățile din landul său, Renania de Nord Westfalia, el primind un permis special pentru a se putea antrena, după cum informează Süddeutsche Zeitung. „Știu că astfel de tratamente sunt privite cu dezaprobare de restul populației în această situație, dar este vorba despre jobul meu, unde există anumite cerințe", a spus germanul în vârstă de 28 de ani. 

Fără griji financiare 

Struff s-a oprit, la fel ca mulți jucători de tenis, din cauza pandemiei, însă acum are voie să se antreneze de 2-3 ori pe săptămână alături de Carsten Arriens, cel care se ocupă de pregătirea sa. Germanul a spus că nu este îngrijorat de partea financiară, dar a evidențiat că este o problemă pentru cei clasați dincolo de locul 100. 

Struff a adunat în carieră 5 milioane de dolari, el fiind clasat cel mai bine pe poziția 33 în ierarhia mondială. Germania este privită drept model în Europa în ceea ce privește felul în care a manageriat pandemia, înregistrând până luni 127.854 infectări, 52.889 vindecări și 3.000 de decese. 

VIDEO: #sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasă. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să facă mișcare în izolare

Citește mai multe știri din tenis: 

COVID-19. Fără turnee, nu sunt bani pentru jucători » Mihaela Buzărnescu: „Nu avem altă sursă de venit” + „Steaua nu m-a plătit de 17 luni”

CORONAVIRUS. Simona Halep a anunțat ce sumă donează în lupta împotriva COVID-19: „A venit din suflet. Doctorii și românii au nevoie de ajutor”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează