TENIS  ·  CORONAVIRUS

Thiago Wild este primul jucător profesionist de tenis depistat pozitiv cu coronavirus

Thiago Wild // sursă foto: Guliver/gettyimages
Thiago Wild // sursă foto: Guliver/gettyimages

Miercuri, 25 Martie, 12:29

Thiago Seyboth Wild (20 de ani, 114 ATP) este primul jucător profesionist de tenis care a contractat noul virus COVID-19.

Tânărul brazilian a dezvăluit pe Twitter faptul că a fost depistat cu noul coronavirus și a trimis un mesaj pentru fanii săi:

„Salutare. Voiam să vă anunț că am contractat COVID-19, dar m-am izolat în ultimele săptămâni. Și am avut grijă de mine, precum mi-a recomandat doctorul. 
Acest lucru vreau să vă amintească să stați acasă, aveți grijă de oamenii pe care îi iubiți și ajutați-ne pe toți să nu împrăștiem boala”, a transmis Wild.

A câștigat primul său titlu ATP în urmă cu câteva săptămâni

Pe 1 martie 2020, Thiago a reușit să câștige primul său turneu ATP: competiția din Santiago, Chile. Acesta a trecut în finală de norvegianul Casper Ruud (21 de ani, 36 ATP), scor 7-5, 4-6, 6-3.

#sportacasă. Cele mai bune exerciții fizice pentru acasa. Vedetele din sport îi învață pe fani cum să faca mișcare în izolare

Citește și alte știri din tenis:Clipuri șocante și indecente cu Margherita, făcute publice. Greu de privit pentru un tată. Reacția halucinantă a lui Ioniță din Clejani

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:30 Fotbal, Bundesliga 2

Stuttgart - Hamburger

Digi 1
Program TV complet

Liga 1