SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA MADRID

Țiriac se revoltă după revenirea Mariei Șarapova în circuit!

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 martie 2017 11:32

Revenirea Mariei Șarapova ține capul de afiș în știrile despre tenis din presa mondială. Rusoaica a primit un wild-card și pentru turneul de la Madrid, deținut de Ion Țiriac. 

Omul de afaceri român a recunoscut că el s-a opus participării acesteia la acest turneu, însă decizia finală nu îi aparține lui, ci organizatorului. 

"Solicitările de wild-card au fost adresate către un număr relevant de turnee, precum Stuttgart, Madrid, Roma şi altele. Prima a venit către mine, în calitate de proprietar al turneului de la Madrid, prin prisma relevanţei competiţiei.

Personal m-am opus propunerii de acordare a unui wild card către Sharapova. Decizia finală însă nu îmi aparţine. Organizatorul are dreptul de selecţie, nu proprietarul.

Manuel Santana este directorul turneului şi reprezentantul organizatorului, în măsură să hotărască aceste aspecte", a declarat Ţiriac.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
225712701123912
Tudor Costea  •  19 Martie 2017, 13:02

Oricine are poate sa greseasca . Sharapova este o mare campioana care o sa castige multe turnee.

anne1970_ar
anne1970_ar  •  19 Martie 2017, 10:03

Asa baieti, trageti tare! Puneti-va gluga pe cap si fularul pe figura si imjurati ca intre blocuri, sunteti specialisti....

ortega
ortega  •  18 Martie 2017, 14:03

Mustăciosule , *** până acum ? Că e domestic , întinzător de mână ? Doar pe ăia sălbatici îți place să-i masacrezi ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează