SPORTURI  »  TENIS  »  WIMBLEDON 2019

SIMONA HALEP - VICTORIA AZARENKA 6-3, 6-1 // VIDEO Toate declarațiile Simonei Halep după victoria cu Azarenka: „Am avut două momente dificile în meci”

Simona Halep - Victoria Azarenka // FOTO: Reuters
Simona Halep - Victoria Azarenka // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 05 iulie 2019 21:07

Simona Halep (27 de ani, 7 WTA) e din nou în săptămâna a doua la Wimbledon, după 2014, 2016 și 2017, iar meciul cu Victoria Azarenka (29 de ani, 40 WTA), câștigat cu un autoritar 6-3, 6-1, a mulțumit-o.

  • Duelul dintre Simona Halep și Cori Gauff va avea loc luni, la o oră ce va fi anunțată ulterior. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Eurosport

„Cred că a fost cel mai bun din acest an. Am evoluat foarte bine, m-am simțit foarte încrezătoare, am fost foarte agresivă toată partida, chiar și când eram condusă cu 3-1. M-am așteptat la un meci greu, la faptul că ea o să lovească puternic și mă bucur că am reușit o victorie în fața ei pentru că este o jucătoare extraordinară”, a spus românca la conferința de presă în limba engleză.

Fostul lider mondial a dezvăluit cum a reușit să nu se lase copleșită în prima parte a partidei. „Am luptat pentru fiecare minge, nu m-am gândit la scor. În partea a doua a primului set a început să greșească mai mult, iar eu am strâns încredere din fiecare punct. Au fost două momente dificile: la 1-3 în primul set și la 1-0 în al doilea, când am avut mingi de 2-0 și ea a revenit”.

Unul dintre ziariștii prezenți a fost curios care este rolul lui Ion Țiriac în echipa ei. „Nu este antrenorul meu. Mereu are păreri despre jocul meu, e lângă mine în fiecare secundă. E plăcut să-l am alături, îmi dă încredere. E foarte dur când vine vorba despre sfaturi, dar mă simt mai puternică atunci când e la vreun turneu”, a explicat ea.

„Nu-mi place să vorbesc despre bani”

Simona Halep a fost întrebată și ce crede despre faptul că în eșaloanele inferioare ale tenisului sunt mai puțini bani. „Nu-mi place să vorbesc despre bani pentru că nu sunt o persoană care să umble după ei. Eu am acum tot ce mi-am dorit, am muncit pentru acest lucru, nu pot să mă plâng. Dacă există vreo posibilitate ca lucrurile să se schimbe și să-i ajutăm pe cei clasați mai jos e o idee bună”, a spus românca.

Vezi și: VIDEO Azarenka, monument de deznădejde după ce a fost eliminată de Halep: „Nu știu ce s-a întâmplat, sunt foarte dezamăgită de mine”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
loko1
loko1  •  06 Iulie 2019, 17:00

Iar am pierdut,am pariat pe Azarenka .Pentru a mă bucura încă o dată,voi paria pe Gauff . Și tot așa până în finală.

merace
merace  •  06 Iulie 2019, 01:55

Azarenka nu mai e ce era, de cand e mama si are alte prioritati! Simona e tare si bate tot ce poate...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează