SPORTURI  »  TENIS  »  ANIVERSARE

Foto Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei » Cu ce și-a impresionat partenera

Simona Halep și Toni Iuruc
Simona Halep și Toni Iuruc

Articol de GSP - Publicat luni, 27 septembrie 2021 11:00 / Actualizat luni, 27 septembrie 2021 11:48

Simona Halep împlinește azi, 27 septembrie, 30 de ani, iar Toni Iuruc, proaspătul soț al Simonei, i-a făcut o surpriză sportivei.

Toni Iuruc a suprins-o pe Simona chiar la miezul nopții, prin mai multe buchete cu flori de așezate în camera sportivei. Simona a fotografiat cadourile primite de la partenerul ei și le-a postat pe rețelele de socializare, pentru a sărbători alături de fani.

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit recent. Cei doi au avut cununia civilă sătămâna trecută, făcând după o petrecere pe cinste, în compania multor nume importante din lumea sportului și nu numai.

Simona Halep,  la 30 de ani » 7 evenimente importante din viața sportivei

Gazeta prezintă 7 momente importante petrecute în viața sportivei până la 30 de ani.

1. IUNIE 2013 - Primul trofeu al Simonei Halep

Simona își începea în 2013 seria trofeelor câștigate în carieră, la Nurnberg, după ce a învins-o în două seturi pe Andrea Petkovic, 6-3, 6-3. „Este o victorie frumoasă pentru mine. Nu o voi uita niciodată”, spunea Halep atunci.

8 ani mai târziu, Simona a ajuns să aibă în total 22 de trofee câștigate în tenis.

2. IUNIE 2014 - Prima finală de Grand Slam

Un am mai târziu, Simona ajungea să joace prima ei finală al unui Grand Slam, cea de la Rolland Garros împotriva Mariei Sharapova. A fost unul dintre cele mai lungi meciuri de tenis din istorie, Simona pierzând în setul decisiv, scor 4-6, 7-6, 4-6.

3. OCTOMBRIE 2014 - Victoria senzațională cu Serena Williams

La Turneul Campioanelor din 2014, Simona dădea piept cu locul 1 mondial și cea mai bună jucătoare a lumii la acel moment, Serena Williams. Cele două au fost repartizate atunci în „grupa morții”, astfel jucând una împotriva celeilalte. 

Simona a șocat lumea tenisului mondial, zdrobind-o pe americancă în 2 seturi, 6-0, 6-2, una dintre cele mai drastice înfrângeri din cariera Serenei.

4. OCTOMBRIE 2017 - Locul 1 WTA

Pe octombrie 2017, la Beijing, Simona Halep reușea să devină numărul 1 WTA, egalând performanța lui Ilie Năstase, după ce o învingea în semifinale pe letona Jelena Ostapenko, numărul 8 WTA, la acea vreme, scor 6-2, 6-4.

Cuvintele nu pot descrie ce simt acum. Este uimitor că sunt numărul 1 mondial. Mulțumesc fanilor pentru sprijin. Am făcut meciuri extraordinare
-Simona Halep

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei  » Cu ce și-a impresionat partenera

5. IUNIE 2018 - Primul Grand Slam pentru Simona Halep

Simona Halep a câștigat Roland Garros, primul turneu de Grand Slam din cariera sa, în urma unei reveniri superbe în finala cu americanca Sloane Stephens, scor 3-6, 6-4, 6-1. La 40 de ani distanță de la succesul Virginiei Ruzici, Simona cucerea Parisul.

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei  » Cu ce și-a impresionat partenera

6. IULIE 2019 - Titlul de la Wimbledon

Simona a mai bifat o performanță uriașă. În iulie, la Grand Slam-ul de pe iarba londoneză, Simona a reușit s-o doboare pe Serena Williams chiar în finala de la Wimbledon într-o victorie fulger. S-a impus în mai puțin de o oră, scor 6-2, 6-2, și a devenit prima campioană a României la iarba britanică.

Niciodată nu am jucat mai bine ca azi. Serena a fost mereu o inspiraţie. Am jucat mereu pentru a fi în faţa lojei regale. Am avut mari emoţii, stomacul meu nu a fost prea bine azi. Nu voi uita niciodată această zi, a fost visul mamei mele, îi mulţumesc pentru tot
-Simona Halep, după câștigarea Wimbledon

Toni Iuruc, surpriză pentru Simona Halep de ziua ei  » Cu ce și-a impresionat partenera

7. Căsătoria cu Toni Iuruc

Ultimul eveniment din viața Simonei este și cel mai important, cununia cu Toni Iuruc, cu o săptămână înainte de aniversarea sportivei.

Cei doi au petrecut împreună cu mai multe nume celebre din România la un club de fițe de pe litoral, dar și personalități din lumea sportului, precum Hagi, Popescu, Ilie Năstase.

Citește alte știri din tenis:

Încă un „caz Emma Răducanu” » Jessica, nepoata cântărețului Dorel Livianu, visează să scrie istorie pentru Statele Unite: „Vreau să câștig US Open, o medalie olimpică și să fiu #1”

Un jucător important din circuitul ATP susține că a fost afectat de vaccinul împotriva Covid-19: „M-am chinuit serios. Acum regret”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
ironicc
ironicc  •  27 Septembrie 2021, 13:06

a impresionat-o cu un retevei pe spate ? beah, cica stire de sport! avem stiri despre *** si in ziarul de sport ...incredibil

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close