SPORTURI  »  TENIS  »  ALEGERE

Toni Nadal vede un sportiv în activitate peste Rafa, Federer și Djokovic: „E cel mai mare din istorie!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 mai 2020 17:25

Toni Nadal, unchiul lui Rafa, consideră că Lionel Messi (32 de ani) este cel mai mare sportiv din toate timpurile. 

Geniul lui Messi a depășit granițele fotbalului și a cucerit oameni importanți din toate zonele sportului. Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa, îl consideră pe argentinian un talent unic, deasupra tuturor jucătorilor de tenis din istorie.

Toni Nadal: „Messi e cel mai bun din istorie”

„Când Federer, Djokovic și Nadal joacă bine, e logic să câștige. Când joacă prost, rezultatul este același, ies învingători. Cu toate astea, ce face Messi e incredibil. Nu am mai văzut așa ceva înainte. Copiii mei sunt fanii lui și îmi arată mereu clipuri video cu el. Este cel mai mare atlet din istorie”, a declarat Tony Nadal într-un interviu acordat la Super Deportivo Radio. 

Toni, despre rivalitatea Federer - Nadal 

Toni Nadal a vorbit despre relația specială dintre cei mai titrați jucători de tenis ai planetei: „Cred că amândoi au făcut lucruri mari pentru sport. Nu simt că există o rivalitate între ei și în afara terenului. Nu simt că își poartă pică. Cred că Rafa și Federer pun în practică esența sportului, aceea de a fi competitori pe teren, iar când partida se termină să devină prieteni”.

VIDEO / Cum îl oprești pe Messi? Răzvan Raț are raspunsul

Citește și alte știri din tenis:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează