SPORTURI  »  TENIS  »  WTA/ATP

Topul celor mai în formă tenismeni » Cădere serioasă a Simonei Halep

Articol de GSP - Publicat joi, 16 iulie 2015 22:20

Revista Tennis Magazine a realizat un top al celor mai în formă 25 de jucători și jucătoare de tenis din lume, iar Simona Halep se află pe locul 24, în cădere cu 17 poziții față de luna trecută.

"Pur și simplu, atunci cînd vine vorba de turneele importante, Halep nu poate face o figură frumoasă. Jana Cepelova nu cîștigase nici un meci important pe tabloul principal de la Charleston, fiind eliminată în primul tur atît la Nottingham cît și la Birmingham. Însă forma sa foarte bună a făcut s-o elimine pe Halep, a treia favorită, încă din primul tur al turneului de la Wimbledon.

Probabil că nu se simțea confortabil cu antrenorul Wim Fissette în 2014, dar măcar avea rezultate", scrie sursa citată.

Vezi AICI pe ce loc se clasează ceilalți jucători de tenis

Playtech: ȘOC! Epidemiolog celebru, avertisment înfiorător pentru România. Ce urmează în țară


Comentarii (3)
918721554852751
Dan Ionut  •  17 Iulie 2015, 00:26

mda, o cadere de pe 17 pe 24 inseamna o cadere de 17 pozitii...nici macar o simpla scadere nu sunt in stare sa faca

merace
merace  •  17 Iulie 2015, 00:01

tennis.com e un sit privat american care promoveaza mai mult acei tenimeni care le si platesc reclama. Simona nu e printre ei. Deci rog GSP sa nu mai citeze tennis.com ca sursa veridica de judecata in tenis, ca tot ce scrie acolo e de reclama.

merace
merace  •  16 Iulie 2015, 23:58

Simona a cazut un singur loc, de pe 2 pe 3, si in clasamentul mondial WTA, si in cursa pentru Singapore. Deci de dobitoci pot inventa statistici ca a cazut 24 de locuri?! Sa fie doar pe ultima luna?! Adica, la care nu se uita nimeni?! Zau, GSP ar merita sa foloseasca oameni mai inteligenti si statistici mai inteligente. Dar pesemne s-a ramolit si Ioanitoaia, nu dupa statistici, ci dupa fapte vizibile ca patron la GSP! :D hahaha

Vezi toate comentariile (3)
Comentează