TENIS

Tot în ceaţă

Articol de — Marti, 12 Februarie 2008, 00:00

În emisiunea 100% de la Realitatea, Ilie Năstase a încercat în van aseară să clarifice situaţia banilor care au fost destinaţi Cupei Davis

Prima discrepanţă apare în ceea ce priveşte suprafaţa de joc de la întîlnirea de Cupa Davis dintre România şi Franţa. Federaţia susţinea în devizul pentru cheltuieli adresat Guvernului că acesta ar fi costat 37.000 de mii de euro. În realitate, a fost vorba de doar 25.000 de mii de euro. Informaţia a fost oferită aseară în emisiunea lui Robert Turcescu de către Marius Malek, reprezentantul Green Set, care a furnizat suprafaţa din Sala Transilvania de la Sibiu. Aceta a adăugat că green set-ul costă în jur de 35.000 de euro, cu transport cu tot, dar că a oferit un discount pentru tenisul românesc, lucru pe care oficialii federaţiei îl ştiau încă din ianuarie, înainte de a înainta devizul de cheltuieli la Guvern.

Aurel Munteanu, om de afaceri şi patron al hotelului Împăratul romanilor, a susţinut în continuare că a oferit cazare gratis pentru componenţii echipei României, dar în acte sînt menţionaţi 75.000 de euro destinaţi acestui lucru. În plus, Munteanu a spus că amenajăriile la sală i-a făcut din bani proprii, în timp ce Consiliul Judeţean şi cel Local din Sibiu declară că au alocat 28.000, respectiv 55.000 de euro tocmai în acest scop. În emisiunea a intervenit şi Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României, care a spus că federaţia a avut foarte puţin timp la dispoziţie pentru a hotărî unde să se dispute întîlnirea de Cupa Davis. El a susţinut că tragerea la sorţi pentru "optimile" Grupei Mondiale a avut loc în decembrie, cînd, de fapt, adversarul României şi faptul că vom juca pe teren propriu se ştiau din septembrie, la cîteva zile după barajul din Japonia.

La Realitatea TV a fost invitat şi Marius Chican, jurnalistul care a fost ameninţat de către Ilie Năstase şi Ion Ţiriac în urma anchetei pe care a publicat-o Evenimentul Zilei. Ţiriac a intervenit telefonic şi a refuzat dialogul, continuînd cu atacurile la adresa lui Chican.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (3)

 •  12 Februarie 2008, 14:57

ar trebui sa le multumim ziaristilor, fiindca indiferent de caz - tenis, bilete pentru euro, autostrazi, ciment, medicamente, bani pentru saraci - acestia sunt cei care incearca sa-i impiedice pe stim noi cine sa bage miinile si mai adinc in buzunarele noastre.

 •  12 Februarie 2008, 07:35

Sa se mai termine o data cu minciunile in tara asta.Legile trebuiesc respectate indiferent cine esti,vedeta,politicean sau presedinte.Ei sunt primii care gresesc.Am ajuns sa fim condusi de straini si de puterea banului.

 •  12 Februarie 2008, 03:07

N`am urmarit emisiunea..dar Segarceanu a spus ca totul s`a stiut de`abia in Decembrie ???????????????????? Imi amintesc si acum cum imediat dupa barajul cu Japonia am urmarit la radioul cupei davis tragerea la sorti. CATE MINCIUNI !! LASA`NE SEGARCEANULE !! Un antrenor de 2 lei..mortaciunea vie !! Noroc cu spiritul lui Andrei ca la letargia ta, jucam acum cu Zimbabwe..nu cu Franta.

Vezi toate comentariile (3)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
14:30 Ciclism, Reluare

De-a lungul Flandrei

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Mastersul de la Londra și Openul Galez

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
Program TV complet

Liga 1