SPORTURI  »  TENIS  »  TRANSYLVANIA OPEN

3 nume importante din circuit anunțate la Transylvania Open: un fost număr 1 mondial vine la Cluj-Napoca!

Anna Blinkova, câștigătoarea Transylvania Open în 2022 // foto: Imago Images
Anna Blinkova, câștigătoarea Transylvania Open în 2022 // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 19 septembrie 2023 13:21 / Actualizat marti, 19 septembrie 2023 13:31

La Transylvania Open 2023, turneul de categorie WTA250 programat între 16 și 22 octombrie la Cluj-Napoca, au fost anunțate 3 jucătoare importante din circuit: Caroline Garcia (locul 11 WTA), Donna Vekic (#21 WTA) și Karolina Pliskova (#36 WTA, fost lider mondial).

Cluj-Napoca se pregătește de a treia ediție a Transylvania Open, turneu organizat în Sala Polivalentă din oraș, „BT Arena”.

Turneul de categorie WTA250 propune un afiș extrem de interesant, cu nume autohtone precum Sorana Cîrstea, Patricia Țig, Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, dar și jucătoare străine de top.

Simona Halep le-a declarat americanilor: „Nu avea niciun sens să iau roxadustatul, nu m-ar ajuta!” » Ce spune studiul EMA
HALEP, SUSPENDATĂ
Simona Halep le-a declarat americanilor: „Nu avea niciun sens să iau roxadustatul, nu m-ar ajuta!” » Ce spune studiul EMA

3 nume importante din circuit anunțate la Transylvania Open

Trei astfel de nume au fost anunțate astăzi. Este vorba despre Caroline Garcia (locul 11 mondial, semifinalistă la US Open 2022), Donna Vekic (#21 WTA, în două rânduri sfertfinalistă de Grand Slam) și Karolina Pliskova (acum locul 36 WTA, fost lider mondial și dublă finalistă de Grand Slam).

Pe tabloul principal de la Transylvania Open vor fi 32 de jucătoare în proba de simplu și 16 perechi în proba de dublu. Alte 16 jucătoare vor concura în calificări, pe 14, respectiv 15 octombrie.

Ediția inaugurală a Transylvania Open, în 2021, a fost câștigată de estona Anett Kontaveit, 6-2, 6-3 în finala cu Simona Halep. Un an mai târziu, Anna Blinkova, din Rusia, s-a încununat campioană.

Mai multe știri din tenis:

Rafa Nadal rupe tăcerea într-un amplu interviu oferit în Spania » Cum e accidentarea, când se retrage și cum a trăit ultimele recorduri ale rivalului: „Djokovic trăiește treaba asta mult mai intens”

Decizie majoră a avocaților Simonei Halep » Firma de suplimente a fost dată în judecată în civil: explicațiile avocatului sportivei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close