SPORTURI  »  TENIS  »  SIMONA HALEP

Trece pe iarbă » Simona Halep e principala favorită la turneul de la 's-Hertogenbosch

Articol de - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 14 iunie 2014 22:58

Românca a cîştigat această competiţie în 2013 şi va evolua, cel mai probabil luni, în primul tur împotriva unei jucătoare venite din calificări.

În această perioadă a anului în tenis se poartă verdele. Iarba e deja de o săptămînă suprafaţa pe care se joacă în turneele masculine şi feminine. După ce a avut un sezon de zgură foarte bun, Simona Halep trece şi ea la iarbă.

A treia jucătoare a lumii a preferat să adune cîteva meciuri înainte de Wimbledon (23 iunie-7 iulie) şi va participa la turneul olandez de la 's-Hertogenbosch, competiţie care debutează cu meciurle de pe tabloul principal azi.

Simona va bifa cîteva premiere la întrecerea din Olanda. Este pentru prima oară în 2014 cînd este principala favorită a unui turneu. Cel mai sus ea fusese cap de serie doi la Sttutgart, unde a pierdut chiar de la meciul de debut.

O altă situaţie inedită este faptul că a treia jucătoare a lumii este pentru întîia oară în carieră cînd îşi apară un trofeu. În 2013, românca a cîştigat şase trofee: Nurenberg, 's-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Mosocova şi Sofia. Cum Halep n-a mers în Germania, aceasta este primul turneu în 2014 la care merge din postura de cîştigătoare.

Pe tabloul de 32 de poziţii din Olanda celelalte favorite sînt Dominika Cibulkova, Eugenie Bouchard, Carla Suarez-Navarro, Andrea Petkovic, Kirsten Flipkens, Garbine Muguruza şi Klara Koukalova. Turneul este de categorie International, ultima în ierarhizarea WTA, şi are premii totale în valoare de 250.000 de dolari.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
ilarcf
ilarcf  •  15 Iunie 2014, 15:01

Bafta Simona! Fii agresiva si totul va merge in favoarea ta!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează