SPORTURI  »  TENIS  »  WTA ROMA

Trei românce la Roma » Simona Halep o va reîntîlni pe adversara de la Madrid, Venus Williams

Simona Halep
Simona Halep

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 13 mai 2012 11:59

Monica Niculescu, Sorana Cîrstea şi Simona Halep sînt cele trei jucătoare care se află pe tabloul principal al turneului Premier de la Roma.

Dacă Monica Niculescu are un prim meci accesibil în manşa inaugurală, urmînd să joace cu Christina McHale (SUA), Sorana şi Simona nu au fost la fel de norocoase.

Sorana Cîrstea o va întîlni pe Jelena Jankovici (Serbia), favorită 15, în timp ce Simona Halep va reedita meciul din primul tur de la Madrid, cu Venus Williams. Românca are şansa să-şi ia revanşa în faţa fostului lider mondial după ce, în capitala Spaniei, aceasta s-a impus cu 6-1, 4-6, 7-6 (6).

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (6)
tomagh
tomagh  •  14 Mai 2012, 08:33

Când începi să cazi în top șansele de a evita jucătoarele mari sunt mici. Fetele noastre trebuie să găsească soluții pentru creșterea jocului, să nu mai cedeze cu ușurință primul set-Sorana, și să fie concentrate tot meciul. Cât mai puține erori neforțate, iar antrenorii, care au, să fie mai prezenți în jocul fetelor, să le scoată din ,, mâna proastă,,!

codcod
codcod  •  13 Mai 2012, 21:33

Din pacate toate cele 3 romance pleaca cu sansa a doua.Un avantaj pt Niculescu poate ar fi faptul ca McHale in mod cert prefera suprafetele cu hard, dar tinand cont de forma slaba a romancei tot McHale are prima sansa. Cirstea o poate invinge pe Jankovic, dar e nevoie de un joc solid, cu putine greseli. Halep are sansa sa-si ia revansa dupa infrangerea de la Madrid, mai ales ca acum stie la ce sa se astepte.Sa vedem ce va iesi, oricum succes!!!

peter76610
peter76610  •  13 Mai 2012, 13:47

auziti si la astia ca are Monica un prim meci accesibil ,pai mai neavenitilor gsp-isti care va pricepeti doar la becali si altii ca el ,McHale e super tare ,din pacate Monica va fi eliminata în mod sigur tinând cont si de forma ei slaba de moment ,mai urmariti si tenisul si mai lasati-l pe Becali ,mai influentati si pe cei care nu stiu, sa parieze gresit

Vezi toate comentariile (6)
Comentează