SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Trei români joacă ASTĂZI la US Open! Vezi cu cine joacă!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 august 2011 00:00 / Actualizat luni, 29 august 2011 10:57

În prima zi a turneului de Grand Slam de la US Open, trei români vor debuta pe hard-ul american. Deşi au întîmpinat probleme cu stabilirea programului din cauza uraganului Irene, organizatorii competiţiei au reuşit să stabilească o ordine a meciurilor, urmînd ca aceasta să mai sufere modificări în funcţie de starea vremii.

Alexandra Dulgheru va avea o misiune dificilă în faţa Petrei Kvitova, favorită numărul cinci şi cîştigătoare la Wimbledon. Cele două se vor întîlni în cel de-al doilea meci de pe arena Luis Armstrong.

Singurul român prezent pe tabloul principal de simplu, Victor Hănescu, va juca tot astăzi, urmînd să joace cu francezul Michael Llodra, cap de serie 29.

Cea mai uşoară misiune pare să o aibă Monica Niculescu. Pentru a merge mai departe, românca trebuie să treacă de Patricia Mayr-Achleitner, din Austria, ocupanta locului 86 WTA.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
iwentvs
iwentvs  •  30 August 2011, 00:34

Oare nimeni nu a remarcat ca Alexandra Dulgheru a eliminat-o pe castigatoarea Wimbledon-ului???!!!???

phazzy
phazzy  •  30 August 2011, 00:10

Bravo Alexandra! Inca o data Alexandra dovedeste ca este o jucatoare mare si obtine o victorie cu adversare de top 5 WTA! Bineinteles ca pe GSP nu-l intereseaza ....

splashing1
splashing1  •  29 August 2011, 23:14

vine Ungur din spate prietene si vei fi sters din mintea noastra vei fi un nenorocit si acum esti RUSINE CA AI PIERDUT MA ESTI RUSINA TARII ESTI UN CACAT

Vezi toate comentariile (16)
Comentează