SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Trofeu nou, nume cunoscute » Ediţia 2014 a BRD Năstase-Ţiriac Trophy va începe pe 19 aprilie

Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au pozat ieri cu noul trofeu, cel de anul trecut fiind luat acasă de învingătorul Lukas Rosol
Ilie Năstase şi Ion Ţiriac au pozat ieri cu noul trofeu, cel de anul trecut fiind luat acasă de învingătorul Lukas Rosol

Articol de - Publicat sambata, 15 martie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 14 martie 2014 23:48

Mihail Iujnîi, fost numărul 8 mondial, e favoritul principal din acest an. Pe tablou vor mai fi Gilles Simon, Gaël Monfils, Florian Mayer, Janko Tipsarevici.

Ediţia 2014 a BRD Năstase-Ţiriac Trophy, care va începe pe 19 aprilie, cu prima zi a calificărilor, şi va ţine pînă pe 27 aprilie, are pe tabloul principal nume cunoscute.

Poziţia de cap de serie numărul unu e adjudecată, deocamdată, de rusul Mihai Iujnîi, actualmente 15 ATP, care a venit anul trecut pentru prima dată la Bucureşti. Pe tablou se mai află însă alte nume, ale unor jucători mult mai familiarizaţi cu zgura de la Arenele BNR.

Triplul campion Gilles Simon, 23 ATP, compatriotul lui, Gaël Monfils, 25 ATP, învingătorul din 2011, Florian Mayer, 29 ATP, italianul Andreas Seppi, 32 ATP, finlandezul Jarkko Nieminen, 40 ATP, toţi au mai fost în anii trecuţi la BRD Trophy.

Noutăţile pe lista favoriţilor sînt tînărul canadian Vasek Pospisil, 27 ATP, şi francezul Nicolas Mahut, 39 ATP, care în 2013 s-a oprit în calificări. De asemenea, vor reveni deţinătorul titlului, Lukas Rosol, finalistul de anul trecut, Guillermo García-López, şi sîrbul Janko Tipsarevici, chinuit de accidentări în ultimele luni.

Un nou trofeu a fost pregătit, realizare a artistului Ioan Nemţoi. Reproducînd culorile turneului, roşu şi negru, acesta are forma unei coroane. Nu va lipsi emblema concursului, meciul demonstrativ, la care vor participa anul acesta Goran Ivanisevici, Cédric Pioline, Ilie Năstase şi Andrei Pavel.

120 de lei este preţul abonamentului TennisPass, pentru toată durata turneului, în timp ce biletele pe zile costă între 15 şi 40 de lei

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează