SPORTURI  »  TENIS  »  BRD BUCHAREST OPEN

Trofeu tînăr » Anna Karolina Schmiedlova a cîștigat ieri BRD Bucharest Open la numai 20 de ani

Articol de , - Publicat luni, 20 iulie 2015 00:00

Anna Karolina Schmiedlova a învins-o pe Sara Errani cu 7-6 (3), 6-3, luîndu-și revanșa pentru finala pierdută la Rio tot în acest an

Anna și-a stăpînit cu greu emoțiile la finalul partidei cu Sarra Erani. Lacrimile erau acolo, gata să țîșnească, dar le-a controlat. În schimb, în tribune, mama sa, Martina, le-a lăsat la vedere. A fost un meci dur, disputat pe căldură infernală, una care i-a făcut pe jurnaliștii italieni prezenți la Arenele BNR să spună că la București e mai rău ca în Australia. Cu toate că partida a început la ora 17:00, căldura și umezeala au fost insuportabile.

Anna și Sarra au trebuit să joace. Slovaca în vîrstă de 20 de ani a învățat din experiența anterioară cu italianca și s-a dus repede la 3-0. Nu a fost de ajuns pentru că Errani a revenit la 3-2. Cu un rever care a făcut ravagii, Anna s-a dus din nou la 4-2, dar n-a reușit să închidă setul atunci cînd a servit la 5-4. L-a închis apoi în tie-break, după 74 de minute de luptă.

Cu mai multe ore adunate în picioare pe zgura de la București, Sara și-a pierdut un pic luciditatea, n-a mai găsit soluții, lăsînd să-i scape partida cu 7-6 (3), 6-3. În luna februarie a acestui an, la Rio, ea era cea care se impunea în două seturi. Acum, pe zgura de la Arenele BNR, a venit rîndul slovacei să se impună. Al doilea trofeu al carierei, după cel de la Katowice, din aprilie. Sînt doar primii pași pe care-i face tînără jucătoare din Slovacia.

44este locul pe care-l va ocupa Schmiedlova începînd de luni, înregistrînd un salt de 15 locuri în ierarhia mondială

Playtech: ȘOC! Medicament împotriva covid-19. Va fi administrat pe cale orală, ce au descoperit experții


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează