SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS

Zi perfectă pentru românce la Open-ul de la Cluj » 4 victorii pentru tenismenele noastre

Ana Bogdan
Ana Bogdan

Articol de GSP - Publicat marti, 03 august 2021 17:55 / Actualizat marti, 03 august 2021 18:15

Avem patru românce calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Cluj, după ce Mihaela Buzărnescu, Jaqueline Cristian, Ana Bogdan și Irina Bara și-au câștigat meciurile.

Ziua româncelor la Winners Open de la Cluj-Napoca a fost deschisă de duelul Mihaela Buzărnescu - Viktoriya Tomova 6-2, 6-3, Buzărnescu impunându-se fără emoții.

Apoi, Irina Bara, locul 120 WTA, s-a calificat în turul al doilea după ce a învins-o cu scorul de 6-2, 6-3, pe germana Anna-Lena Friedsam, locul 128 WTA, după un meci care a durat o oră şi jumătate. 

Românca va evolua în optimi cu Kristina Kucova din Slovacia, locul 118 WTA şi cap de serie numărul 8.

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian, victorii fulger la turneul WTA de la Cluj

Ana Bogdan și Jaqueline Cristian au repurtat și el victorii lejere într-un duel româno-maghiar. Ana Bogdan s-a impus cu 6-2, 6-4 în meciul cu Panna Udvardy, iar Jaqueline cu 6-1, 6-2, în fața jucătoarei Reka Jani.

Singura româncă care a pierdut este Briana Szabo. Tânăra de 16 ani a cedat clar în fața Kristinei Kucova 2-6, 1-6.

Alexandra Dulgheru poate fi a 5-a româncă calificată în sferturile de finală. Aceasta joacă tot azi, împotriva favoritei nr. 2, Andrea Petkovic.

Winners Open face parte din categoria de turnee WTA 250, fiind în premieră inclus în circuitul profesionist, după ce ediția din 2020 a fost una demonstrativă, oferind doar premii în bani, nu și puncte. 

Anul acesta, sportivele pot participa la probe de simplu și dublu, pentru premii în valoare de 235.000 dolari și 250 de puncte în clasamentul WTA.

Citește alte știri din tenis:

Simona Halep, prezentă la Winners Open » Cu cine a stat în tribune, de ce nu este pe tabloul principal și ce spune despre ieșirea din top 10

Rafa Nadal, după ieșirile lui Djokovic de la Jocurile Olimpice: „Aceste lucruri se repetă. E ciudat că cineva ca el reacționează așa”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează