SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

TURNEUL CAMPIOANELOR // Analiză dură făcută de ESPN: „Simona Halep nu s-a trezit după succesul de la Wimbledon” » Fostul #1 mondial, ultima favorită la WTA Finals!

Articol de GSP - Publicat vineri, 25 octombrie 2019 20:34

ESPN a analizat Turneul Campioanelor și a alcătuit lista favoritelor ultimei competiții importante a sezonului din WTA.

  • Astăzi a avut loc tragerea la sorți a grupelor Turneului Campioanelor, la Shenzen. Competiția începe pe 27 octombrie și se încheie pe 3 noiembrie.

Astfel, publicația din America, citată de ziare.com, o vede pe Simona Halep (28 de ani, 5 WTA) ultima favorită la câștigarea turneului: „Halep încă nu s-a trezit după succesul obținut la Wimbledon. De la acea victorie, tenismena în vârstă de 28 de ani are un procentaj dezamăgitor: 6 victorii și 5 înfrângeri.

În fața jucătoarelor din Top 10 a înregistrat 5 victorii și 3 înfrângeri în acest an, reușind să le evite pe Naomi Osaka și Bianca Andreescu”.

De asemenea, ESPN consideră că Bianca Andreescu (19 ani, 4 WTA) și Naomi Osaka (22 de ani, 3 WTA) sunt principalele favorite la WTA Finals.

LISTA FAVORITELOR, POTRIVIT ESPN

#JUCĂTOARE
1-2.Bianca Andreescu
 Naomi Osaka
3.Ashleigh Barty
4.Karolina Pliskova
5.Belinda Bencic
6.Petra Kvitova
7.Elina Svitolina
8.Simona Halep

GRUPELE WTA FINALS

Grupa Roșie

  • ASHLEIGH BARTY (23 de ani, 1 WTA)
  • NAOMI OSAKA (22 de ani, 3 WTA)
  • BELINDA BENCIC (22 de ani, 7 WTA)
  • PETRA KVITOVA (29 de ani, 6 WTA)

Grupa Mov

  • SIMONA HALEP  (28 de ani, 5 WTA)
  • BIANCA ANDREESCU (19 ani, 4 WTA)
  • KAROLINA PLISKOVA (27 de ani, 2 WTA)
  • ELINA SVITOLINA  (25 de ani, 8 WTA)

FORMATUL COMPETIȚIEI

Cele patru jucătoare se vor duela între ele în grupe, iar primele două se vor califica în semifinale. Clasamentul se va stabili după următoarele criterii, în ordine:

  1. Numărul de victorii
  2. Cele mai multe meciuri jucate
  3. Rezultatele directe dacă două jucătoare sunt calificate
  4. Dacă trei jucătoare sunt la egalitate, departajarea se va face în funcție de procentajul de seturi sau game-uri câștigat

Locul 1 din Grupa Roșie va juca împotriva locului 2 din Grupa Mov. Locul 2 din Grupa Roșie va juca împotriva locului 1 din Grupa Mov.

4.000.000 $va primi câștigătoarea Turneului Campioanelor 2019 doar pentru obținirea trofeului. Fiecare victorie din competiție va fi răsplătită în plus

VEZI ȘI:

TURNEUL CAMPIOANELOR // FOTO Simona Halep și-a aflat adversarele de la WTA FINALS » Se va duela în premieră cu Bianca Andreescu! Halep debutează luni

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  27 Octombrie 2019, 06:50

Nici Bencic si nici Kvitova deocamdata nu pot emite pretentii de a fi peste Simona. Celelalte au sansa lor.

347655969058390
Ion Popescu  •  26 Octombrie 2019, 15:18

Urez Simonei mult succes si sanatate. Dar exista tenis si fara Simona. In revista NEPROFESIONISTA de sport (GSP) este mai important sa citim ca Anamaria Prodan a cumparat o pisica ! ! De o saptamana la ATP WT 500 au participat Copil si Tecau. La ITF W 100 Szekesfehervar au participat 6 romance, iar Begu a castigat 4 meciuri, calificanduse azi in finala. Tecau joaca acum semifinala la Basel. Dar ce-i pasa GSP-ului ! Numai poze si stiri de mahala !

522906687858661
Nicolae Dumitru  •  26 Octombrie 2019, 11:34

NU CRED CĂ ȘTIȚI CE VORBIȚI. NU AM NIMIC CU SIMONA, NU O CUNOSC PERSONAL, O ADMIR CA ROMÂN, ÎNSĂ ACUM EA MERGE NUMAI PE INTERES LA ORICE CONCURS UNDE ESTE OBLIGATĂ PRIN CONTRACT SĂ PARTICIPE. MARE MINUNE DACĂ DUPĂ AL DOILEA MECI NU ABANDONEAZĂ DIN CAUZA UNEI ACCIDENTĂRI. A RESPECTAT CONTRACTUL DE A PARTICIPA, ÎȘI IA BANUL CARE I SE CUVINE, ȘI PA!!! MERGEM LA URMĂTORUL CONTRACT.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează