SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIOANELOR

Iga Swiatek, în semifinalele Turneului Campioanelor după victorii pe linie! Luptă aprigă pentru ultimele două locuri

Iga Swiatek // foto: Imago Images
Iga Swiatek // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 08:17 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 08:22

Iga Swiatek (21 de ani, locul 1 WTA) a învins-o noaptea trecută pe Caroline Garcia (29 de ani, 6 WTA) la Turneul Campioanelor, 6-3, 6-2, și a câștigat grupa „Tracy Austin” cu un meci rămas de jucat. Învinsă de Daria Kasatkina, Coco Gauff a fost eliminată.

Careul de ași de la Turneul Campioanelor se conturează. Prima jucătoarea calificată în semifinale era deja cunoscută, Maria Sakkari, care a câștigat primele două meciuri din grupa „Nancy Richey”.

Noaptea trecută, a fost stabilit al doilea nume. Este vorba despre liderul mondial Iga Swiatek, care a învins-o în minimum de seturi pe Caroline Garcia și și-a asigurat astfel primul loc în grupă.

Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol
SIMONA HALEP
Unde a fost fotografiată Simona Halep, acuzată oficial de dopaj » Soția lui Dan Șucu a dat-o de gol

Iga Swiatek, în semifinalele Turneului Campioanelor. Iga Swiatek, eliminată

Tot noaptea trecută, rusoaica Daria Kasatkina a învins-o pe Coco Gauff, 7-6 (8-6), 6-3, și a eliminat-o pe jucătoarea americană din competiție! Locul 2 în grupa „Tracy Austin” va fi stabilit în urma duelului Kasatkina vs. Garcia, programat sâmbătă seara.

În cealaltă grupă, trei jucătoare luptă pentru al doilea loc care asigură calificarea în semifinale: Aryna Sabalenka, Ons Jabeur și Jessica Pegula. În această seară vor avea loc duelurile Jessica Pegula - Aryna Sabalenka, respectiv Ons Jabeur - Maria Sakkari. DigiSport 2 transmite meciurile în România.

Mai multe știri din tenis: 

Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost acuzată de dopaj: „De acum încolo, treaba e mult mai serioasă. Nu ne jucăm”

Daniel Dobre, declarații derutante despre Simona Halep, după ce i-a propus metode neconvenționale de refacere: „Nu știu dacă ar trebui să vorbesc despre asta”. GSP l-a contactat pentru lămuriri

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează