SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SINGAPORE

TURNEUL CAMPIOANELOR // S-au stabilit ultimele două semifinaliste de la Singapore » Abandon pentru campioana de la US Open + parcurs perfect pentru Sloane Stephens

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2018 16:44

Astăzi s-au disputat ultimele meciuri din Grupa Roșie de la Turneul Campioanelor, stabilindu-se și ultimele două semifinaliste ale competiției.

Kiki Bertens (9 WTA), jucătoare care a înlocuit-o chiar pe Simona Halep la Singapore, s-a calificat în semifinale după ce a beneficiat de abandonul lui Naomi Osaka (4 WTA). Japoneza s-a retras la scorul de 3-6 din cauza unor probleme musculare care nu au mai lăsat-o să continue partida.

La chiar prima participare la Singapore, Bertens obține un rezultat nesperat: calificarea în penultimul act, unde o va întâlni sâmbătă pe Elina Svitolina (7 WTA).

Parcurs perfect pentru Stephens

În al doilea meci, Sloane Stephens (6 WTA) a învins-o în minimum de seturi, 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber (2 WTA), spuleberându-i nemțoaicei și ultima șansă la calificarea în semifinale.

Americanca a fost în permanență la controlul partidei, și-a pierdut serviciul de doar două ori și a câștigat partida fără emoții, în două seturi simetrice, 6-3 6-3. Stephens încheie grupa cu 3 victorii, iar forma de moment o plasează printre marile favorite la câștigarea trofeului.

În penultimul act, Sloane Stephens o va întâlni pe Karolina Pliskova (8 WTA).

Svitolina - Bertens și Stephens - Pliskova, cele două semifinale ale Turneului, vor avea loc sâmbătă, la ore ce vor fi comunicate ulterior. 

Citește și:  Caroline Wozniacki, depistată cu o boală autoimună: "Nu puteam să ridic mâinile!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
dudulici
dudulici  •  27 Octombrie 2018, 04:26
Postat de Kiss Péter pe 26 Octombrie 2018, 17:52

Este o semifinala absolut logica...cele 4 jucatoare,momentan sint cele mai bune din lume: mult peste Halep,sau Wozniacki.Lasati clasamentul, Svitolina probabil este cea mai buna jucatoare a lumii la acest moment,probabil campioana mondiala la tenis !

Bai Petrica!Tu de ce te-ai nascut fara creier?!Cum e sa traiesti cu capul gol?Cred ca e tare senzatia!

indolentu
indolentu  •  26 Octombrie 2018, 19:57
Postat de Szasz Andrei pe 26 Octombrie 2018, 19:23

Hai, Simo, ca le-ai batut si de data asta fara sa joci ! Esti tot prima si mai iei si avans in fata lor, fara sa joci ! Asta da, strategie de joc !

asta inseamna sa fi mafiot cum ar zice unii sau sa fi bazata asa ca ce te oftici?si mai ia d aici o informatie care inca gesepeu n a scris o si sper sa n ai probleme cardiace datorita altui premiu primit de halep deci citeste cu atentie aici: citez "Simona Halep, numărul 1 mondial, a primit din partea Women's Tennis Association trofeul ''Chris Evert'', oficialii WTA dând numele primului lider mondial în competiţia feminină, americanca Chris Evert, trofeului care se înmânează celei mai bune jucătoare la final de an. "Sunt foarte fericită să fiu prima jucătoare care primeşte premiul 'Chris Evert WTA World No.1 Trophy'. Chris este una dintre cele mai mari jucătoare din istoria tenisului şi cred că este minunat faptul că e onorată în acest mod", a declarat Halep. " am incheiat citatu salutare :))

10154976492293690
Szasz Andrei  •  26 Octombrie 2018, 19:23

Hai, Simo, ca le-ai batut si de data asta fara sa joci ! Esti tot prima si mai iei si avans in fata lor, fara sa joci ! Asta da, strategie de joc !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează