SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

VIDEO Primul meci de la Turneul Campionilor s-a încheiat cu o surpriză: eșec neașteptat pentru unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului

Casper Ruud / Sursă foto: Guliver/Getty Images
Casper Ruud / Sursă foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 17:46 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 18:34

Casper Ruud (23 de ani, 4 ATP) a produs prima surpriză de la ediția din acest a Turneului Campionilor, competiție mutată de la Londra la Torino. Norvegianul l-a învins în două seturi pe Felix Auger-Aliassime (22 de ani, 6 ATP), scor 7-6 (4), 6-4, la capătul unui meci care a durat o oră și 52 de minute.

Ultimul turneu al anului a pornit la drum astăzi, cu duelul din „Grupa Verde” dintre Casper Ruud, finalist la Roland Garros și US Open în acest an, și Felix Auger-Aliassime, unul dintre jucătorii cu o ascensiune semnificativă în ultimele luni. Norvegianul a întors, însă, calculele hârtiei, învingându-l în două seturi pe canadian, care pleca din postura de favorit.

Ruud și-a adjudecat prima manșă la tie-break, după un prim set fără vreun break, în care cei doi au fost de netrecut la serviciu. Aliassime nu a găsit răspunsuri la jocul lui Ruud nici în setul secund: Casper a făcut break în game-ul 7 și nu a clipit până la final, impunându-se la 4.

3.15era cota oferită de casele de pariuri pentru un succes al lui Casper Ruud

Felix Auger-Aliassime, antrenat de cuplul Toni Nadal - Frederic Fontang, era unul dintre jucătorii în mare formă din circuit. La Mastersul de la Paris, canadianul a ajuns până în semifinale, iar în prealabil câștigase trei turnee la rând, Florența, Antwerp și Basel.

În celălalt meci al grupei, Rafael Nadal (36 de ani, 2 ATP) îl înfurntă în această seară, nu înainte de ora 22:00, pe americanul Taylor Fritz (25 de ani, 9 ATP).

Primul meci de la Turneul Campionilor s-a încheiat cu o surpriză: eșec neașteptat pentru unul dintre cei mai în formă jucători ai momentului

VIDEO Rezumatul meciului Casper Ruud - Felix Auger-Aliassime

Citește și alte știri din tenis:

România - Ungaria 4-0. Monica Niculescu și Jaqueline Cristian se impun la dublu. „Tricolorele” s-au calificat în play-off-ul Billie Jean King Cup

Soția lui Novak Djokovic iese la atac după imaginile virale cu echipa sârbului: „A încerca să fii discret te face suspect”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează