SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO + FOTO Zverev l-a bătut pe Federer și merge în finală » Toți fanii l-au huiduit: "Nu am greșit cu nimic"

FOTO: Reuters +10   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 noiembrie 2018 18:07

Alexander Zverev (5 ATP) l-a învins pe Roger Federer (3 ATP), scor 7-5, 7-6 și s-a calificat în finala Turneului Campionilor.

  • Datorită calificării în ultimul act al competiției de la Londra, Zverev va ocupa de luni poziția a 4-a în clasamentul ATP.
  • În cealaltă semifinală se înfruntă astăzi, de la 22:00, Novak Djokovic (1 ATP) și Kevin Anderson (6 ATP).

Zverez a servit impecabil în duelul de astăzi. Neamțul a câștigat nu mai puțin de 88 la sută dintre punctele jucate cu primul serviciu, pierzând 5 puncte din 43. Nici pe mingea a doua lucrurile nu au stat mai prost. Alexander a riscat și a terminat cu 64 la sută.

Zverev a arătat și tăria psihică. În setul secund a reușit rebreak-ul în game-ul imediat următor, la 2-2, apoi s-a impus la tie-break, scor 7-5.

"Roger este cel mai mare jucător din toate timpurile, niciodată nu este ușor împotriva lui. Îmi pare rău că a fost eliminat" Alexander Zverev

Moment tensionat

Finala a avut și un moment tensionat. La scorul de 4-3 în tie-break-ul setului secund, Zverev a oprit punctul din cauză faptului că un copil de mingi a scăpat o minge în spatele elvețianului.

Spectatorii de pe O2 Arena din Londra l-au huiduit pe neamț. La final, Sasha și-a cerut scuze: "Regret momentul din tie-break. Am văzut mingea scăpată de acel copil. Nu am greșit cu nimic, am respectat regulamentul".

Annabel Croft s-a adresat imediat spectatorilor: "Nu am idee de ce faceți asta. Cred că ar trebui să dați dovadă de mai mult respect".

 

Vezi și: Simona Halep, surpriză de proporții! Ce a decis după despărțirea de Cahill

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
brifcor
brifcor  •  17 Noiembrie 2018, 19:14

Stimati nestiutori de la GSP, Annabel Croft este consultant sportiv la canalul Sky Sports si nicidecum arbitru de tenis. Arbitrul meciului Federer-Zverev se numeste Carlos Bernardes.

merace
merace  •  17 Noiembrie 2018, 19:02

Se schimbă generațiile, Zverev urcă, Federer are o vârstă. Cred că Zverev a procedat corect. Dacă nu oprea punctul, exista riscul ca Federer să calce pe acea minge și să se accidenteze...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează