SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL CAMPIONILOR

TURNEUL CAMPIONILOR // VIDEO Roger Federer îl învinge pe Mattia Berrettini! Urmează duel-șoc cu Novak Djokovic pentru calificare

Articol de GSP - Publicat marti, 12 noiembrie 2019 17:56

Elvețianul Roger Federer, 3 ATP, l-a învins în două seturi pe italianul Mattia Berrettini, 8 ATP, scor 7-6 (2), 6-3, în al doilea meci de la Turneul Campionilor. 

După ce a fost învins de Dominic Thiem în primul meci, Federer a revenit în cursa pentru calificarea în semifinale, câștigând duelul cu Berrettini în minimum de seturi. 

Primul set a fost echilibrat, ambii jucători servind foarte bine. La 6-5, Federer a venit o minge de set pe serviciul lui Berrettini, dar italianul a revenit și a trimis setul în tie-break. Roger a jucat mai bine în tie-break, pierzând doar două puncte. 

Federer a început tare setul doi, făcând break încă din primul set. Acesta s-a menținut în avans până la final, iar la 5-3 a mai făcut un break, asigurându-și victoria. 

Astfel, Berrettini este aproape eliminat de la Turneul Campionilor, fiind dezavantajat de faptul că nu a câștigat niciun set până acum și are puține game-uri (12) câștigate. 

Urmează Djokovic

Pentru Federer, meciul de pe 14 noiembrie cu Novak Djokovic este decisiv pentru calificare, având nevoie de victorie pentru a merge în semifinale. 

De la 22:00, Novak Djokovic (2 ATP) și Dominic Thiem (5 ATP), câștigători în primele meciuri, se vor înfrunta în al doilea meci al zilei. 

Clasament Grupa Bjorn Borg 

1. Novak Djokovic 1p (1 mecir) 
2. Dominic Thiem 1p (1 mecir) 
3. Roger Federer 1p (2 meciuri) 
4. Mattia Berrettini 0p (2 meciuri) 

Vezi și: 

VIDEO Rafael Nadal, iritat la conferința de presă de la Londra: „O întrebare de rahat!” versus „Aștept scuze!” 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  12 Noiembrie 2019, 18:10

Ca naiba arata in echipamentul ala negru !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close