SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ACAPULCO

Turneul de la Acapulco // Rafa Nadal - Nick Kyrgios, întâlnire cu scântei » Spaniolul l-a taxat pe australian: „Îi lipsește un pic de respect” » Replica fără ocolișuri a lui Kyrgios

Nick Kyrgios și Rafa Nadal
(foto: Guliver/Getty Images)
Nick Kyrgios și Rafa Nadal (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat joi, 28 februarie 2019 13:39

Nick Kyrgios l-a eliminat pe Rafael Nadal din turneul de la Acapulco în turul al doilea, iar la conferințele de presă niciunul dintre ei nu s-a cenzurat când a trebuit să vorbească despre adversar.

Australianul a obținut a treia victorie în fața spaniolului, după un meci cu multe întâmplări și pe care l-a câștigat cu 3-6, 7-6(2), 7-6(6).

Pe parcursul celor trei ore și trei minute de joc, Nick Kyrgios a avut diverse gesturi care la final l-au deranjat pe Nadal, unul dintre ele fiind cel de a servi de sub mână, un procedeu rar întâlnit în tenisul de azi.

"Dacă un tip face lucruri ciudate pe teren nu mă va distrage. Am adunat prea mulți ani în circuit pentru a cădea în astfel de capcane. E altceva dacă eu cred că ar trebuie să lucreze ca să nu se mai întâmple astfel de lucruri. Nu cred că a vrut să mă scoată din sărite. El are propriul show. Are un talent ieșit din comun și ar trebui să fie în lupta pentru turneele de Mare Șlem și pentru primele locuri în clasament. Dacă e unde e acum e din anumite cauze. Nu cred că este un băiat rău, dar îi lipsește un pic de respect pentru public, pentru adversar și chiar pentru el. Și-a făcut show-ul și i-a ieșit, a fost cel mai bun de pe teren și-l felicit", a spus spaniolul.

El a continuat :"Am pierdut fără să cedez prea multe oportunități de break. Știam că dacă voi câștiga pe serviciul lui pot să merg mai departe și să câștig și partida. Desigur, au existat și momente în care el părea accidentat și că nu se simte bine, dar apoi juca perfect. Sunt lucruri care se întâmplă într-o partidă. Pot să fiu critic doar cu mine. Cred că din zece partide precum aceasta aș fi câștigat opt".

Era normal ca Nick, 23 de ani, să fie întrebat despre cuvintele lui Nadal. "Sunt diferit. Și el este. Ar trebuie să se concentreze mai mult pe ce are el de făcut. Nu știe prin ce am trecut eu, ce accidentări am avut de înfruntat și nu știe nimic despre mine, așa că nu am de ce să-l ascult. Între puncte el este foarte lent. Există o regulă care spune că trebuie să te grăbești, iar el nu o face. Eu nu vreau să comentez despre jocul lui. Nu o să țin cont de cuvintele lui. Am avut unele probleme cu stomacul înainte de meci, am stat toată ziua în pat, iar faptul că am reușit să câștig chiar și așa este o mândrie pentru mine", a spus australianul de pe locul 72. 

3 mingi de mecia salvat Nick Kyrgios în partida cu Rafael Nadal 

Citește și:


RAFAEL NADAL - NICK KYRGIOS // ULUITOR! Nadal a ratat 3 mingi de meci consecutive în fața rebelului Kyrgios și e OUT de la Acapulco

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
iulihenry14
iulihenry14  •  28 Februarie 2019, 22:33

"e foarte lent ar trebui sa se grabeasca" Cumetre au bagat ceas. Da sunt toti "hateri". Tu mare talent.

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Februarie 2019, 18:26

...da...Nick Kyrgios este cel mai bun tenismen al tuturor timpurilor ...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează