TENIS  ·  WTA BUCUREȘTI

Turneul de la Bucureşti a fost anulat! Anunțul făcut azi de WTA

Turneul de la Bucureşti a fost anulat
Turneul de la Bucureşti a fost anulat

Vineri, 15 Mai, 17:59

Turneul WTA care trebuia să se dispute la București în perioada 13 - 19 iulie a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus.

„Ca urmare a anunţului cu privire la suspendarea circuitului WTA până pe 12 iulie, turneele WTA de la Bastad, Lausanne, Bucureşti şi Jurmala, programate în iulie, nu vor avea loc, din cauza actualei pandemii Covid-19. 

Regretăm că aceasta este situaţia, dar vom fi ghidaţi în continuare de experţi din domeniul sanitar pentru a şti când este sigur şi posibil să reluăm competiţia. Vom continua să monitorizăm situaţia îndeaproape şi sperăm să revenim pe teren cât mai curând posibil”, a declarat un purtător de cuvânt al WTA.

Inițial, la jumătatea lunii martie, ATP şi WTA au luat decizia de a suspenda turneele până la data de 7 iunie. Turneul de la Wimbledon, 29 iunie-12 iulie, a fost anulat. Roland Garros, prevăzut între 24 mai şi 7 iunie, a fost reprogramat pentru 20 septembrie - 4 octombrie. US Open, programat în perioada 31 august - 13 septembrie, rămâne în continuare la datele stabilite.

Videoclip MAI pe piesa lui Smiley, cu Simona Halep, Nadia Comăneci sau Ianis HagiCe s-a întâmplat cu cei doi medici chinezi bolnavi de COVID-19 care s-au trezit din comă cu pielea neagră. Imaginile cu ei făceau înconjurul lumii

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1