SPORTURI  »  TENIS  »  TURNEUL DE LA ROMA

TURNEUL DE LA ROMA. Dezvăluirile Mariei Sharapova după întâlnirea cu Rafael Nadal: "Mi-am zis să n-o iau razna. A crezut că sunt o ciudată"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 mai 2018 10:29

Maria Sharapova (40 WTA) a schimbat zilele trecute câteva mingi cu Rafael Nadal, 2 ATP, pe un teren de antrenament de la Roma. 

Imaginile cu schimbul de mingi dintre Maria Şarapova şi Rafael Nadal au făcut ocolul presei. Rusoaica a povestit la una dintre conferințele de la Roma cum s-a ajuns la acel moment.

"Se antrena lângă terenul meu și le-am zis celor din echipa mea dacă nu ar fi minunat să merg la el și să-i spun: "N-ai vrea să schimbi câteva mingi cu mine?", iar ei au spus ceva de genul: "Da, de ce nu, nu e nimic în neregulă".

Fostul lider mondial a continuat povestea: "Aș găsi o mulțime de motive pentru care să nu merg la el, dar componenții echipei mele au tot insistat, așa că am mers." Rafa a acceptat, "probabil a crezut că sunt o ciudată și are aceeași impresie în continuare".

Deținătoarea a cinci trofee de Mare Șlem a spus glumind că a trebuit să-și facă puțin curaj înainte de a-l aborda pe Nadal. "Mi-am zis să nu o iau razna, doar nu-l invit la o întâlnire, ci doar la câteva schimburi de mingi pe zgură. Am fost foarte încordată, foarte agitată", a adăugat rusoaica. 

Vezi și:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează