SPORTURI  »  TENIS  »  WTA SHENZHEN

TURNEUL DE LA SHENZHEN // Irina Begu, OUT de la Shenzhen după un set decisiv dramaic » Au mai rămas două românce pe tablou

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 31 decembrie 2018 09:51

Irina Begu, 67 WTA, a părăsit turneul de la Shenzhen (China) în runda inagurală după ce a fost învinsă în primul tur de rusoaica Vernika Kudermetova, 133 WTA, scor 6-3, 1-6, 6-7 (5), după două ore și 17 minute de joc. 

Irina Begu a controlat primul set și s-a impus cu 6-3. Au fost momente de tenis foarte bun din partea Irinei, care a etalat un joc extrem de compact: agresivă de pe ambele părți ale terenului și solidă la serviciu, Irina a făcut un singur break și s-a impus la 3, într-o manșă necaracteristică meciurilor din WTA, în care a avut loc un singur break, reușit de Irina.

Setul secund a schimbat însă complet datele problemei. Rusoaica de 21 de ani a fost de netrecut și a jucat impresionant, impunându-se cu 6-1 și trimițând partida în decisiv.

Separarea dintre cele două jucătoare s-a putut fae doar în tie-break, după un scurt schimb de break-uri pe durata setului. Veronika Kudermetova a fost mai inspirată în momentele importante din prelungirile meciului și a câștigat tie-break-ul cu 7-5, calificându-se în turul următor și accentuând, chiar la început de sezon, incertitudinile din psihicul Irinei Begu.

Pe tabloul principal de la Shenzhen se mai află alte două românce: Monica Niculescu, 99 WTA, a trecut de calificări și va juca în prmul tur contra Jelenei Ostapenko, 22 WTA, în timp ce Sorana Cîrstea, 84 WTA, o va înfrunta miercuri dimineață pe franțuzoaica Pauline Parmentier, 56 WTA.

Vezi și: TURNEUL DE LA BRISBANE // Start de coșmar de sezon pentru Mihaela Buzărnescu! A câștigat doar două game-uri la debutul la Brisbane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
sakamoto
sakamoto  •  31 Decembrie 2018, 13:28

Fetisoarele noastre, sint inca in vacantza. Un an nou fericit!

1618597915124142
Alexandru Chis  •  31 Decembrie 2018, 13:02

Ingrijoratoare este forma jucatoarelor noastre de FedCup. Daca si Simona clacheaza, nu vad care va fi componenta echipei noastre.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează