SPORTURI  »  TENIS  »  WTA NEW HAVEN

Turneul New Haven, unde Simona Halep și-a început ascensiunea, dispare din circuitul WTA! Românca a reacționat imediat

Simona Halep, victorioasă la New Haven în 2013
Simona Halep, victorioasă la New Haven în 2013

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 17:26

Turneul de la New Haven dispare din calendarul WTA după 21 de ani de activitate. Simona Halep (27 de ani, 3 WTA) le-a transmis un mesaj
organizatorilor.

Anunțul desființării a fost făcut pe contul oficial de Twitter al turneului:

„Sfârșitul unei ere. După 21 de ani de tenis în New Haven, trebuie să ne luăm rămas bun. Vrem să le mulțumim fanilor pentru sprijinul incredibil și amintirile minunate pe care ni le-au oferit”.

New Haven a fost primul turneu de nivel Premier pe care Simona Halep și l-a trecut în palmares. În 2013, românca a trecut în finală de Petra Kvitova și a intrat în premieră în top 20 WTA (cronica finalei AICI). Simona a reacționat imediat la auzul veștii. 

Îmi pare rău să citesc această știre. Aici am câștigat primul turneu Premier din carieră! Îi mulțumesc lui Anne Worchester pentru 21 de ani grozavi”, a fost mesajul transmis de Halep.

Se mută în China

Locul lăsat liber de turneul Premier de la New Haven va fi luat de o competiție desfățurată în Zhengzhou, China, în perioada 9-15 septembrie 2019. 

Chinezii dau încă o lovitură, după ce au obținut și disputarea Turneului Campioanelor la Shenzhen.

Vezi și:

CLASAMENT WTA // VIDEO Petra Kvitova, eliminată de la Sankt Petersburg » Simona Halep are șanse MARI să revină pe locul 2 WTA

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
105662257060988
Eugen Qy  •  04 Februarie 2019, 13:35
Postat de Sabin Ellak pe 01 Februarie 2019, 21:50

Odata cu New Haven,va dispare si Halep dintre elitele tenisului feminin!

MULTA URA ai inmagazinat in sufletu-ti ! Descotoroseste-te de ea si de toate frustrarile ! Incearca sa redevii roman ! Asa, ca tine, arata un ANTIROMAN !!! Incearca sa fi mai bun !!! Cel putin INCEARCA ! Fii pasnic si impaciuitor cu romanii care nu ti-au facut NIMIC si revarsa-ti mania si TOATE FRUSTRARILE impotriva celor care ti le-au produs, a asa-zisilor "politicieni romanesti".... Nu sportivii tarii tale ti-a facut VIATA un CALVAR, ci asa-zisa "Clasa Politica" romaneasca, in fapt niste *** de TRADATORI de neam si de TARA !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

merace
merace  •  02 Februarie 2019, 17:03
Postat de Sabin Ellak pe 01 Februarie 2019, 21:50

Odata cu New Haven,va dispare si Halep dintre elitele tenisului feminin!

Tu iti dai seama ca te dai profet, si asta te face ridicol?! :D

gsm4all
gsm4all  •  01 Februarie 2019, 22:03
Postat de Sabin Ellak pe 01 Februarie 2019, 21:50

Odata cu New Haven,va dispare si Halep dintre elitele tenisului feminin!

Câte comentarii prostești pot sa citesc pe site... Ce legătură are dispariția acestui turneu cu posibila cădere în clasament a Simonei??? Atâta răutate gratuită! Câtă frustare poți să inmagazinezi? Lasă comentariile inutile și încearcă să faci ceva pozitiv in viața asta, să nu faci umbră degeaba pământului! Toate bune!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează