SPORTURI  »  TENIS  »  WTA HONG KONG

Turneul WTA de la Hong Kong a fost anulat din cauza situației politice din zonă

Dayana Yastremska, câștigătoare din 2018 a turneului de la Hong Kong
Dayana Yastremska, câștigătoare din 2018 a turneului de la Hong Kong

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 septembrie 2019 17:57

Turneul WTA International de la Hong Kong, programat în perioada 5 - 13 octombrie, a fost anulat din cauza situației politice.  

„Având în vedere situația actuală, Federația de tenis din Hong Kong și conducerea WTA anunță amânarea Openului de tenis din 2019. 

Dupa discuții aprofundate cu partenerii noțtri cheie, am concluzionat că desfășurarea turneului va fi mai bine asigurata la o dată ulterioară”, se arată în comunicatul emis de organizatori. 

Competiția organizată pe hard se desfășoară în actualul format din 2014, iar pe lista câștigătoarele apar nume importante: Sabine Lisicki, Jelena Jankovic, Caroline Wozniacki, Anastasia Pavlyuchenkova și Dayana Yastremska. Între 1973 și 2002, competiția era una destinată bărbților. 

500.000 $era fondul de premiere al competiției din Hong Kong

Hong Kong trece prin cea mai mare criză politică din momentul transferului suveranității de la Marea Britanie către Republica Populară Chineză. Proteste masive au loc zilnic pe străzile metropolei din cauza unui proiect de lege căzut privind extrădările către China.

Vezi și: 

SIMONA HALEP ȘI DARREN CAHILL SE REUNESC // VIDEO + FOTO Cele 5 metode prin care australianul a schimbat-o pe Halep! Reușește din nou?

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează