SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Uimeşte lumea tenisului! Necunoscuta care a învins-o pe Halep s-a calificat fără emoţii în optimi!

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 ianuarie 2016 14:18

Shuai Zhang a reuşit surpriza turneului de la Australian Open după ce a învins-o pe Simona Halep în primul tur al competiţiei.

Nu s-a oprit aici şi a trecut şi de Alize Cornet, o altă jucătoare importantă.

În această după-amiază a obţinut o altă performanţă deosebită, reuşind s-o învingă şi pe americanca Varvara Lepchenko în turul al treilea, scor 6-1, 6-3.

Chinezoaica nu a pierdut nici un set pînă în această fază a competiţiei.

În optimi va da peste o altă jucătoare americană, tînăra Madison Keys, care a trecut tot azi de Ana Ivanovici după o luptă crîncenă, decisă după 3 seturi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
mutu57
mutu57  •  23 Ianuarie 2016, 21:23
Postat de catalynn pe 23 Ianuarie 2016, 14:33

Superba meci facut de Zhang, si uite ca ucraineanca i-a facut de ras pe americani ... Aia duc războaie pt ca sunt mândrii, si vine o nimeni în drum ca Lepchenko asta sa ii faca de ras, cum ne-a facut pe noi de ras Halep si Cornet pe francezi ... Insa nici spaniolii nu se simt mai bine, pt ca si Muguruza a fost eliminată, ca sa nu mai vorbim de sârbi, făcuți de ocară de Ana Ivanovici ...

;-)) Subtire ironia - pentru cine o pricepe.

585805488237751
Sorin Niculescu  •  23 Ianuarie 2016, 20:26

Are cineva curajul sa o testeze antidoping??? În 8 ani n-a trecut de turul 1 și acum ajunge cel puțin în semifinala!!!? I-a mulțumit lui Na-Li care a jucat pana la 40 de ani...(tot dopata)și care a învățat-o cum și ce sa facă! Sunt vorbele ei după victoria cu Halei...! Mai fraților, joaca atât de precis încât o face praf și pe Serena! E robot de robot!

submarina
submarina  •  23 Ianuarie 2016, 19:53

Pacat ca in primul tur n-a invins-o Halep, dar e bine totusi ca chinezoaica nu s-a multumit cu acea victorie si iat-o ca a ajuns deja in 1/8!. Luind in consideratie faptul, ca Shuai Zhang astazi a invins relativ usor, iar Madison Keys extrem de greu, pierzand multe puteri, merge cu prima sansa in 1/8...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează