SPORTURI  »  TENIS  »  US OPEN

Un apropiat al Simonei Halep explică forma slabă arătată de româncă în ultima vreme

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 03 septembrie 2014 16:07

Simona Halep a fost eliminată prematur de la US Open, încă din turul trei, de Mirjana Lucic-Baroni, croata producînd una dintre surprizele competiţiei de anul acesta.

Stere Halep, tatăl Simonei, crede că oboseala acumulată pe parcursul întregului sezon i-a fost fatală numărului doi mondial WTA.

"În ultimul an a avut foarte multe turnee şi s-a acumulat oboseala. A avut un ritm mult mai intens decît în anii precedenţi. Organismul ei are nevoie de timp pentru a se acomoda cu acest ritm. Trebuia să cîştige la US Open, dar nu era obligatoriu. Are tot timpul să cîştige şi turnee de Grand Slam. Mai are în faţă vreo 40, daca va juca 10 ani", a spus Stere Halep în ziarul Ring.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (47)
marbostgms
marbostgms  •  04 Septembrie 2014, 09:58

Nu oboseala este cauza ci lipsa de pregatire profesionista si pauzele lungi si dese...Sa ia exemplu de la celelalte fete care joaca mult mai multe turnee decat ea...

markksson
markksson  •  04 Septembrie 2014, 01:23
Postat de unico_biancorossi pe 04 Septembrie 2014, 00:50

somona ? proasta rau mai esti, fata..))

@ unico_biancorossi, poate ne uimesti cu niste comentarii mai interesante decat rautatile astea taranesti la adresa lui "anne". Nu numai ca "anne" spune bine ce spune, dar daca ai catadicsi sa observi ca tasta "o" e langa tasta "i", poate iti palpaie beculetul, fie si foarte putin.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Septembrie 2014, 00:50
Postat de anne1970_ar pe 03 Septembrie 2014, 21:34

Nu cred ca are un preparator fizic la nivelul competitional la care a ajuns Somona. Pare putin deficitara la acest capitol. Daca observam, primele 10 jucatoare nu prea au avut asa caderi. La toate astea se mai adauga serviciul slabut al Simonei si nr mare de greseli nefortate. Cand va reusi sa elimine aceste deficiente, va deveni o jucatoare de varf.

somona ? proasta rau mai esti, fata..))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează