SPORTURI  »  TENIS  »  WTA / ATP

Un celebru doctor american explică de ce se tot accidentează Simona Halep: "Acestea sunt cauzele"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 martie 2017 18:33

Simona Halep și Novak Djokovici au avut un început de an plin de accidentări, iar cotidianul britanic The Telegraph a încercat să afle de ce apar atât de multe accidentări la jucătorii de top.

Pentru un răspuns cât mai aproape de adevăr, jurnaliștii au luat legătura cu celebrul doctor american Richard Berger, care i-a operat în ultima perioadă pe Juan Martin del Potro și Laura Robson.

"Sunt prea multe turnee, atât în ATP, cât şi în WTA. Nu există timp de refacere din cauza intensităţii meciurilor şi în multe turnee nu există chiar nicio zi de odihnă. Tenismenii au nevoie de calităţi superumane pentru a nu se accidenta.

Tenismenii de azi sunt mai bine pregătiţi că niciodată, dar odată accidentaţi devin foarte greu de recuperat, din cauza presiunii pe care o pun pe corp. Această presiune îi face vulnerabili la recuperare şi nu au mult timp la dispoziţie", a declarat doctorul Richard Berger.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
braveheartro
braveheartro  •  31 Martie 2017, 09:53
Postat de Dumitru Neculai pe 30 Martie 2017, 07:54

SIMONEI AI TREBUIE PANSAMENTE CU EURO NU TRECE SI APARE CAND TREBUIE DUREREA

Ce rău e să fi și pro$t și *** :(

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  30 Martie 2017, 07:54

SIMONEI AI TREBUIE PANSAMENTE CU EURO NU TRECE SI APARE CAND TREBUIE DUREREA

941682695852174
Sandu Sorin-Laurian  •  29 Martie 2017, 23:02

Mda. De aia s-a operat Federer anul trecut si a stat 6 luni...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează