SPORTURI  »  TENIS  »  AUSTRALIAN OPEN

Un fost antrenor al Simonei Halep, despre șansele româncei la Australian Open: "O singură adversară o poate bate"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 ianuarie 2017 17:40

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep, este de părere că românca are toate calitățile necesare pentru a se impune la un turneu de Grand Slam și că singura piedică reală în calea unui astfel de succes ar putea fi Serena Williams.

Halep va juca în această noapte în primul tur de la Australian Open, contra lui Shelby Rogers (locul 57 WTA), iar cu câteva zile în urmă românca a anunțat că principalul său obiectiv este să depășească cea mai bună performanță obținută la Melbourne - sferturi de finală în 2014 și 2015.

"Simona poate să câștige orice Grand Slam la care joacă. Sigur că rămâne de văzut ce face și cum se desfășoară Serena Williams, care este încă hotărâtă și vrea să mai joace. În rest, nu văd ca alte fete să o poată bate pe Simona", a spus Firicel Tomai pentru TV Dolce Sport.

  • Meciul dintre Simona Halep și Shelby Rogers va începe la ora 02:00, ora României, și va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Eurosport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
1193431647393418
Mária Paizs  •  16 Ianuarie 2017, 07:26

Din pacate,socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ!

poison
poison  •  16 Ianuarie 2017, 06:36

"o singura jucatoare o poate bate" - Da! Aia din primul tur!

talpaiadului
talpaiadului  •  16 Ianuarie 2017, 04:28
Postat de martinpen pe 15 Ianuarie 2017, 18:52

Si daca n-o bate ce faci ? Ce usor e sa arunci as ao vorba, fara sa raspunzi... Ia sa platesti tu o amenda, sa vedem, mai faci afirmatii asa usor ?

Martipanule, uite ca a batut-o, acuma tu ce faci, platesti amenda, pulifriciule?

Vezi toate comentariile (26)
Comentează