SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Un fost antrenor al Simonei Halep dezvăluie o slăbiciune a jucătoarei de pe locul 4 mondial

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 mai 2014 00:00 / Actualizat vineri, 16 mai 2014 11:19

Simona Halep s-a retras din turneul de la Roma din cauza unor probleme la abdomen şi speră să se refacă pentru Roland Garros. Firicel Tomai a antrenat-o pe Simona timp de 4 ani a dezvăluit un punct slab al jucătoarei ajunsă pe locul 4 mondial.“Ea este mai scundă decît majoritatea adversarelor sale din Top 20. Pentru a compensa, în timpul meciurilor depune mai mult efort pe teren. De asemenea, are şi o anume fragilitate musculară pe anumite segmente.

Plus că şi calendarul este aglomerat. Cînd pierzi în primul tur nu oboseşti. Ea a jucat însă şi foarte mult în ultimul an”, a spus Tomai pentru Libertatea.

Jocul Simonei Halep este disecat şi lăudat în presa de specialitate: "Antistar în urcare"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (59)
der.bomber
der.bomber  •  16 Martie 2015, 17:01
Postat de adrian.1984 pe 16 Mai 2014, 16:26

Dar nu trebuie sa existe buton de ignore ci ii ignori tu, pur si simplu.

j3g0súlé

domnelu
domnelu  •  19 Mai 2014, 00:20
Postat de peter76610 pe 16 Mai 2014, 21:21

da, dar cu el a ajuns pe 67 si era doar un copil, eu zic ca are si el meritul lui

Daca va referiti la Adrian Marcu a renuntat cand era parca pe 13. Atunci s-a decis ca ii trebuie altcineva si a mai trecut 2 luni pana a gasit.

jgionea
jgionea  •  17 Mai 2014, 23:07
Postat de jgionea pe 17 Mai 2014, 15:46

Credeam ca numai Chiriches(pentru ca provine de la Steaua) e tratat cu atata rautate.. Rankingul Simonei nu il dai dumneata ,un Neica Nimeni, ci un for international competent, iar Simona a muncit enorm , si a luptat pe toate suprafetele lumii pentru pozitia actuala... Simona e aromana, la fel cu Hagi, si va deveni curand un simbol al Romaniei ,ca si Hagi... Comentariile tale abjecte despre Aromani iti expun caracterul abject... Rusine tie si celor 7 care te plac... FORZA SIMONA!!! Adevaratii Romani te iubesc din suflet si sunt alaturi de tine.

Sonikboy, tu esti bun la oi, nu la tenis...Faci probabil parte din grupul celor 7 ..magnifici care au aplaudat un retardat, daca nu esti cumva chiar retardatul sub alt nume... Din cauza unora ca voi nu are Romania suficiente valori, caci voi le dati la picioare si la cap ,pe unde se nimereste... Vorbele mele nu sunt urate, sunt pline de respect si admiratie fata de aceasta stea a tenisului romanesc...Si reprezinta sentimentul majoritatii cititorilor acestui ziar. Rusine celor care incearca sa intineze imaginea Simonei FORZA SIMONA

Vezi toate comentariile (59)
Comentează