SPORTURI  »  TENIS  »  BRD NĂSTASE-ŢIRIAC TROPHY

Un rebel la Bucureşti » John McEnroe revine în România după 28 de ani pentru un meci demonstrativ

În 1984, McEnroe a jucat cu echipa SUA în Cupa Davis împotriva lui Năstase şi Segărceanu
În 1984, McEnroe a jucat cu echipa SUA în Cupa Davis împotriva lui Năstase şi Segărceanu

Articol de - Publicat marti, 24 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 22:08

Mac va participa la un meci demonstrativ oferit de Enel alături de Ilie Năstase, Andrei Pavel şi Mansour Bahrami.

John McEnroe a fost în România în 1984. Pentru cei care nu erau născuţi atunci sau n-au putut să-l urmărească pe marele jucător de tenis la vremea respectivă, există ocazia de azi, de la ora 19:00, în meciul demonstrativ "Patru stele pline de energie", oferit de Enel.

Multe lucruri nu s-au schimbat de atunci, americanul arată la fel de bine şi la 53 de ani, chiar dacă părul alb spune un pic povestea anilor în care s-a enervat, s-a certat şi a cîştigat pe terenul de tenis. Rebelul fost lider mondial îşi va măsura forţele azi într-un set de simplu cu Andrei Pavel, un jucător cu 15 ani mai tînăr. Media de vîrstă va creşte apoi în partida de dublu, cînd celor doi li se vor alătura fostul lider mondial din România, Ilie Năstase, şi Mansour Bahrami.

Americanul, alintat Johnny Mac, deţinător a 7 trofee de Mare Şlem la simplu şi învingător de 12 ori cu SUA în Cupa Davis, urma să sosească azi noapte la Bucureşti.

În cursul zilei el va susţine o conferinţă de presă, la 12:30, iar vînătorii de autografe pot obţine semnătura marelui jucător american de la ora 17:45, la standul Enel din cadrul Arenelor BNR. Spectatorii care şi-au cumpărat sau îşi vor cumpăra bilete pentru demonstrativ, preţul unui tichet fiind de 100 de lei, au acces şi la toate meciurile care se dispută azi în cadrul turneului BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează