SPORTURI  »  TENIS  »  WTA TIANJIN

UPDATE Pac-pac! Punct final în duelul Begu - Sharapova: meci fără istoric, tranșat în 2 seturi

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 octombrie 2017 08:43

Irina Begu, locul 57 WTA, a pierdut categoric în fața rusoaicei Maria Sharapova, locul 86 WTA, scor 4-6, 2-6, în turul I al turneului de la Tianjin, China. Meciul a durat o oră și 23 de minute.

Irina Begu a avut o evoluție bună în primul set, fiind la egalitate în startul partidei cu Sharapova. Românca a fost prima care a făcut break, la 3-3, dar Sharapova a revenit și a făcut două break-uri, câștigând primul set.

Setul doi a fost mai dezechilibrat. Sharapova a condus cu 3-0, iar în finalul setului a mai reușit un break, fiind mai agresivă, controlând schimburile. Rusoaica a  câștigat mai clar actul secund, 6-2. 

A fost al treilea duel dintre Begu și Sharapova, iar Masha s-a impus de fiecare dată. 

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  11 Octombrie 2017, 15:38

Sa fim sinceri, la gabaritul dinsei, Irina ar trebui sa trimita mingea din racheta, la serviciu cu 180-200 km/h. Pun pariu pe ce vretzi, ca Cibulkova-i62m- serveste cu mult mai puternic, decit Irina-183m-asa ca cine afirma ca Irina este lenesha -eu as zice comoda-nu gresheshte prea mult. Cit despre retur, valabil ce am scris despre serviciu. Munca l-a facut pe om, dar nici lenea n-a omorit pe nimeni. Poate fetele care acum sint junioare, vor munci mai mult, vor avea mai multa tragere de inima la antrenamente-in sala de fortza-si vor obtzine rezultate mai bune. L-am vazut pe Ilie Nastase jucind, de cind era tinar. Avea o pregatire fizica, deosebita. Muncea pe teren-probabil si la antrenamente-cu multa daruire. Pt dinsul, nu exista minge pierduta:alerga pt orice minge, cu o ambitzie feroce. Si sa nu uitam ca la vremea lui Nastase se jucau 5 seturi! Sa auzim numai de bine!

catalynn
catalynn  •  11 Octombrie 2017, 12:52

Era de așteaptat, Begu nu e #1 ci o vai mama ei, asa mai bate si Masha pe cineva la cate un turneu de mâna a 15a ...

thedronius
thedronius  •  11 Octombrie 2017, 12:37
Postat de Viorel Vîrlănuță pe 11 Octombrie 2017, 10:58

Irina Begu este o jucătoare leneșă, părerea mea este că nu se pregătește suficient pentru a deveni o jucătoare de top, pentru că are calități fizice cu duiumul față de Simona Halep dar atâta timp cât nu va avea un antrenor capabil să scoată untul din ea fizic și tehnic, o veți vedea neschimbată gâfâind pe teren după câteva schimburi ! Sorana a început să tragă mai mult, dar să vedem cât o va ține seriozitatea și pe această divă !

Irina nu e deloc o jucatoare lenesa, pur si simplu deplasarea ei in teren nu este un atu. Din punctul meu de vedere ea si-a depasit conditia atunci cand a ajuns in primele 25 de jucatoare ale lumii si juca semifinala la Roma. Tocmai pentru ca si-a depasit conditia, am tot respectul pentru ea. Daca este vreo jucatoare care are potential si nu l-a valorificat, aceea este Sorana, din pacate. E favorita mea, dar sincer nu cred ca arata tot ce poate.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează