SPORTURI  »  TENIS  »  WTA MIAMI

UPDATE Renunță și la proba de simplu? » Simona Halep s-a retras din competiția de dublu! Ce probleme a acuzat

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 martie 2016 08:49

Simona Halep se află în această perioadă în SUA, unde participă la turneul de la Miami. Românca trebuia să joace azi la dublu, alături de Daniela Hantuchova, dar s-a retras.

update 11:15

Potrivit ultimelor informații, retragerea lui Halep a fost cauzată de anumite probleme gastrointestinale, potrivit news.ro.

Astfel, și rămânerea pe tabloul de simplu este sub semnul întrebării. Halep trebuie să joace în această seară, de la ora 21:00, cu Julia Goerges, în turul III.

Aceleași probleme le-a acuzat și Federer, care s-a retras de la turneu. Elvețianul a acuzat o gastroenterită.

Știrea inițială:

Românca a decis, pentru a doua oară în acest an, să joace și la dublu, unde făcuse pereche cu Daniela Hantuchova. Cu toate acestea, cele două au decis să se retragă, chiar înaintea primului meci.

Halep și Hantuchova au primit un wild card din partea organizatorilor și urmau să joace în primul tur cu perechea Sara Errani - Carla Suarez Navarro.

Simona, locul 5 WTA, rămâne în competiție în proba de simplu, unde va juca zi, în jurul orei 21:00, cu Julia Goerges. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe DolceSport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (36)
cry_67
cry_67  •  27 Martie 2016, 01:42

iar e bolnavioara?!:))))

merace
merace  •  26 Martie 2016, 22:20

Simona a batut in 2 seturi cu Goerges. Deci titlul e tendentios, probabil menit sa afecteze cotele la pariuri.

1745flo
1745flo  •  26 Martie 2016, 19:29
Postat de catalynn pe 26 Martie 2016, 16:11

Si girafele sunt frumoase, insa parca prefer totusi o femeie .... In rest, daca s-a retras ce?! La dublu se retrage lumea mai mereu, din varii motive, insa de cele mai multe ori pt ca programul meciurilor se suprapune. Azi Simona joaca meciul 3 pe Court 1 in timp ce meciul de dublu cu Errani/Navaro e meciul 2 pe Court 9. Ca fapt divers Errani cu Navaro vor juca impotriva cuplului Bencic/Vogt iar Bencic a abadonat ieri meciul cu Kristyna Pliskova din acuzand dureri la spate ... Insa ca de obicei romanul e specialist in toate, are grija altora fara sa-si vada propria neputinta, asa ca nu trebuie sa ne miram ca suntem ultimii in UE, ne-au depasit pana si bulgarii!

La treaba cu bulgarii ai mare dreptate, Nene Iancule!;)

Vezi toate comentariile (36)
Comentează