SPORTURI  »  TENIS  »  DIVERSIUNE

UPDATE Revoltător! Filialele PSD au încercat aseară să denatureze evenimentele de pe Arena Națională! » Plângerile masive ale oamenilor au ras postările

foto: Cristi Preda, GSP
foto: Cristi Preda, GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iunie 2018 10:27

Numele Simonei Halep, campioana de la Roland Garros, începe să fie implicat fără voia ei în luptele aprige de pe scena politică românească.

update miercuri 10:00

Colajul propagandistic cu Halep distribuit aseară de filialele PSD din țară, prin care se transmitea mesajul că Simona și nu Firea ar fi fost huiduită luni seară pe Arena Națională, a dispărut în această dimineață de pe respectivele pagini de facebook. 

Postările au fost raportate masiv de oameni drept fake news, astfel că facebook le-a șters. 

Știrea inițială.

Totul a plecat de la evenimentul ce a avut loc pe Arena Națională luni, în care Simona Halep a prezentat în fața a peste 15.000 de fani o copie a trofeului de la Roland Garros. Momentul a fost însă marcat de huiduielile aprige primite de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, în momentul în care încerca să țină un discurs.

Totul a căpătat însă o formă propagandistică în această seară. Paginile de Facebook ale filialelor PSD din Giurgiu, Ilfov și Tulcea sau Teleorman au postat pe Facebook un colaj care denatura în mod evident evenimentele petrecute pe Arena Națională!

Astfel, s-a dorit crearea impresiei că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională de contestatarii Partidului Social Democrat, în timp ce sâmbătă, în timpul finalei cu Stephens, ar fi fost susținută de cei aproape 200.000 de oameni prezenți la mitingul PSD din Piața Victoriei.

Tentativa de propagandă a paginilor PSD nu a avut însă succes, iar cei care au comentat la postări au reacționat extrem de dur la adresa partidului condus de Dragnea.

Mai jos este fotografia postată de filialele PSD mai sus menționate pe paginile lor de Faceobook. Ulterior, postările acestora au fost șterse!

 

Priviti si va minunati de ceea ce face #rezist ! Rusinos ! ⛔⛔⛔

Posted by PSD Ilfov on Tuesday, June 12, 2018

 

Vezi și: A editat toate comentariile! Gabriela Firea și-a redeschis pagina de Facebook și a ras orice critică: "Felicitări, dna Firea, vă iubim" » La câteva ore, și-a închis contul din nou!

Halep a prezentat trofeul pe Arena Națională, în fața a 15.000 de fani: "Sunt mai emoționată ca la Roland Garros" » Firea, huiduită copios în timpul discursului

Gabriela Firea a explodat pe Facebook, apoi și-a închis contul! Ca pe vremea "agenturilor": "Sorosiștii, echipele organizate de cetățeni cu venin și ONG-urile dubioase au vrut distrugerea evenimentului!"

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (397)
2047607132225238
Nicoleta Vasilescu  •  14 Iunie 2018, 10:20

http://atacul.ro/2018/06/13/norocel-harabagiu-omul-psd-ului-amicul-lui-arsene-si-dragnea-puscarie-pentru-santaj-si-teapa-la-aeroportul-henri-coanda/

347655969058390
Ion Popescu  •  13 Iunie 2018, 19:34

Sa-ti fie rusine Gabriela Firea si colegilor tai ! Nu vom uita !

daweroirl
daweroirl  •  13 Iunie 2018, 18:39
Postat de florar pe 13 Iunie 2018, 17:46

Ai nevasta????Saraca...

spre deosebire de tine si *** de handeladrian ,da ! ***...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (397)
Comentează