SPORTURI  »  TENIS  »  TENIS » ROLAND GARROS

Urmaşa Arantxei?

Articol de - Publicat luni, 02 iunie 2008 00:00

Spaniola Carla Suarez Navarro (19 ani) face furori la Paris, calificîndu-se în “sferturi”.

Clasată pe lo­cul 132 în lume şi venind după o ac­cidentare la muş­chii abdominali, Carla Suarez Na­varro (foto) mer­ge ceas la Roland Garros. Ieri a eli­mi­nat-o în “optimi” pe Fla­via Pen­net­ta (Ita), favo­rita 26, cu 6-3, 6-2 , iar în turul 2 tre­cuse de A­melie Ma­u­res­mo, cap de serie 22. De fapt, tînăra năs­cută în Las Palmas, Gran Canaria, a pierdut doar un set la actuala ediţie, în prima rundă.

Scundă, doar 1,60 metri, şi cu un total al cîştigurilor de pînă acum de 84.000 de dolari, Carla calcă pe ur­mele Arant­xei San­­chez Vica­rio, cea care cu­cerea Pa­risul în 1989, la 17 ani. Acum, doar pentru “sfer­turi”, va primi 132.500 de euro.

Tînăra e pa­sionată de muzică şi fot­bal, dar echi­pa ei favorită e LA Lakers, din NBA.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
 •  03 Iunie 2008, 10:00

dar aceasta jucaTOARE...sau cum sa o numesc, sigur la categoria de femei a vrut sa participe? pt ca la modul in care arata....mai bien iar fi stat jucand cu baietii...in ce hal ajung sa arate unele jucatoare, vezi si Kuznetova...e grav

Vezi toate comentariile (1)
Comentează