SPORTURI  »  TENIS  »  WTA

Urmează o perioadă extrem de grea pentru Halep: "Poate primi o lovitură dură "

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 martie 2016 09:58

Simona Halep trece printr-o perioadă grea a carierei, după ce a coborât de pe locul 2 WTA până pe locul 5.

Românca se pregătește să participe la Indian Wells, turneu la care este a doua favorită. Site-ul WTA a făcut analiza debutului de sezon pe care îl are românca și turneelor ce o așteaptă pe Halep.

"Primele două luni ale sezonului au reprezentat un start fals pentru mai multe jucătoare, printre care Halep și Kvitova, care au doar două victorii.

Totuși, turneele din America de Nord au fost bune pentru Halep în 2015. Dacă nu își va regăsi forma bună, numărul 5 WTA ar putea primi o lovitură dură. Halep este fosta campioana de la Indian Welss și a ajuns în semifinale în 2015. În următoarele săptămâni trebuie să apere 1.390 de puncte",  scrie WTA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
mutu57
mutu57  •  05 Martie 2016, 16:37

E bine ca mai si pierde Simona ca sa aiba ce comenta toti ratatii, frustratii si loserii. Au si ei o bucurie in viata.

mutu57
mutu57  •  05 Martie 2016, 16:36
Postat de nea_vanea.60 pe 05 Martie 2016, 11:15

nici o problema, sa rezolve toate probleme dure ce-i vor aparea in cale de acum incolo! dumnezeu i-a tot pus in traista in ultimii 3 ani, iar ea s-a bucurat doar de banii castigati, a fost de un egoism teribil! acum sa demonstreze ca are valoare de top 10 wta!

Pai cam asa e nene vanea; a gasit banii astia in drum si nesimtita nu ti-a dat si dumitale din ei. Sa-i fie rusine.

1990rafas
1990rafas  •  05 Martie 2016, 15:16

Sigur nu are nici o obligatie fata de nimeni.....dar nici noi astia care ne dam cu parerea nu avem vreo obligatie sa tinem cu ea! Adevaru este ca-i varza la tenis.....si dreptate avea Banciu ....*** asa fara nici o obligatie

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează